Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Κατσανιώτης: Ποιοί «παιζουν» για αντιπεριφερειάρχες από τη ΝΔ

Θερμό ενδιαφέρον για τις θέσεις των Αντιπεριφερειαρχών

Σύμφωνα με το parapolitika.gr, ευχάριστο γεγονός αποτελούν για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Ανδρέα Κατσανιώτη οι επιθυμίες στελεχών από τη Δυτική Ελλάδα για τη θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη. Γεγονός που επιβεβαιώνει την δυναμική που αναπτύσσει η υποψηφιότητα του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.
Μέχρι στιγμής τα ονόματα που ακούγονται είναι από το νομό Αιτωλοακαρνανίας οι: Μπόκα Γεωργία, Κατσούλας Γιώργος, Σολδάτος Νίκος, Κωνσταντάρας Σπύρος, Φαρμάκης Νεκτάριος, Μάντζιου Κοτρολού Έλενα και Δασκαλάκη Νάγια.

Από το Νομό Ηλείας τα ονόματα που συζητιούνται είναι οι: Νικολούτσος Κωνσταντίνος, Αδαός Στέφανος, Χήνος Γιώργος, Αχιλλεόπουλος Πέτρος, Γκουβίτσα Ρούλα και Σερέτης

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και από την Αχαΐα από την οποία κατάγεται ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανδρέας Κατσανιώτης. Στην Αχαΐα τα ονόματα που ακούγονται για τη θέση του Αντπεριφερειάρχη είναι των: Μαυρομάτη Θρασύβουλο, Ντάτσικα Γεωργίας, Μητρόπουλου Ανδρέα, Καρακίτσου Φοίβου, Καραφωτιά Απόστολου και Χριστόπουλου Τάκη. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr συζητείται και κάποιο όνομα έκπληξη από τον ακαδημαικό χώρο του Πανεπιστημιου Πατρών.

Προς το παρόν ο κ. Κατσανιώτης έχει ρίξει το κύριο βάρος στην οργάνωση του επιτελείου που θα οργανώσει την προεκλογική εκστρατεία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Επίσης έχει ξεκινήσει τις επαφές για τον σχεδιασμό του προγράμματος, καθώς σκοπεύει να θέσει στην ατζέντα της συζήτησης τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής, την προσέλκυση επενδύσεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Κάτι που τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση στις επαφές που είχε με τους θεσμικούς φορείς και των τριών νομών τους οποίους κατάφερε να δει στο σύνολο τους στο σύντομο χρονικό διάστημα που πέρασε από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ