Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Γ. Κολοβός "απέσυρα τη υποψηφιότητα μου και δηλώνω παρόν σε όλα τα επίπεδα"

Απέσυρε την υποψηφιότητα του ως υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου ο Γιάννης Κολοβός μετά τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις κατά τη συνεδρίαση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο. 
Ο κ. Κολοβός μιλώντας στο AgrinioNet.gr ανέφερε ότι «είχα θέσει τον εαυτό μου στη διάθεση του κόμματος, όχι από φιλοδοξία για να γίνω δήμαρχος, αλλά για να αξιοποιηθεί η πρόταση αυτή από τους συντρόφους ώστε να είναι πιο αποτελεσματική. Από κει και μετά υπήρχαν και άλλες αξιόλογες υποψηφιότητες, οι οποίες αξιολογούνται δημοκρατικά από το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, είτε με συναίνεση είτε με..... στήσιμο κάλπης.
Εκτιμώντας αυτά τα γεγονότα και για έναν άνθρωπο που ασχολείται ανελλιπώς 40 χρόνια στην αριστερά, προτεραιότητα έχει σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, να παλέψουμε για να σταθεί όρθια η κοινωνία που χειμάζεται και να δώσουμε έναν ενωτικό αγώνα σε όλα τα επίπεδα, για να μην δημιουργηθεί η παραμικρή πόλωση, στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, απέσυρα τη υποψηφιότητα μου και δηλώνω παρόν σε όλα τα επίπεδα. Θα στηρίξω την υποψηφιότητα οποιουδήποτε συντρόφου επιλεγεί με αυτές τις δημοκρατικές διαδικασίες και θεωρώ ότι η μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές είτε στο δήμο είτε στην περιφέρεια θα είναι νικηφόρα. Θέτω τον εαυτό μου κάτω από τη συλλογικότητα που σήμερα θεωρώ ότι είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά αναγκαία».

Μετά από την εξέλιξη αυτή υποψήφιοι για το δήμο Αγρινίου μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Ανδρέας Καραγιάνης, Ο Κώστας Καπρέλης και ο Δημήτρης Τραπεζιώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του στο AgrinioNet.gr ο κ. Τραπεζιώτης έθεσε μεταξύ άλλων τον όρο της ενιαίας υποστήριξης από όλο το ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή όλων στελεχών του, από όλες τις συνιστώσες και ταυτόχρονα την δημιουργία μιας ευρείας παράταξης στην οποία θα συμμετέχουν πρόσωπα φερέγγυα και αξιόπιστα καθώς επίσης και όλες εκείνες οι κοινωνικές κατηγορίες οι οποίες έχουν πληγεί από τις πολιτικές του μνημονίου. Οι όροι αυτοί προφανώς παραπέμπουν στη πολιτική των συμμαχιών και όπως μας διευκρίνισε ο κ. Τραπεζιώτης σε δηλώσεις του ότι «αυτό το πολιτικό πλαίσιο θα εκφράζει τη αντίθεση του απέναντι στη μνημονιακή πολιτική και στον Καλλικράτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ