Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Αύριο Γενική Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου - όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά...

Γενική Συνέλευση γίνεται αύριο στην οργάνωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο, στην αίθουσα του δημοτικού πάρκου στις 6 το απόγευμα. Τελικά δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι θα γίνει ψηφοφορία μεταξύ των δυο υποψηφίων για το χρίσμα, των κ. Κολοβού και Τραπεζιώτη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση θα γίνει συζήτηση για τις δυο.....
υποψηφιότητες και κάθε άλλης πρότασης, όπου οι υποψήφιοι θα αναπτύξουν τις απόψεις τους για το Δήμο Αγρινίου και κάποιες προγραμματικές θέσεις. Στη περίπτωση που περάσει τελικά να στηθούν κάλπες διαδικασία που ίσως «ραγίσει» την ενότητα του χώρου τότε εκτιμούμε ότι θα μπορεί να υπάρξει και ανεξάρτητοποίηση ακόμα, αφού και οι δύο υποψήφιοι δεν κάνουν πίσω.
Το "ρήγμα" είναι βαθύ από λάθος χειρισμούς που έχουν γίνει και τις διαφορετικές αφετηρίες των υποψηφίων. Αυτό φάνηκε με την ιδιότυπη συμμαχία που έγινε στην εκλογή του Γραμματέα της Νομαρχιακής επιτροπής.
Εάν δεν υπάρξει συναίνεση στο πρόσωπο και στηθούν κάλπες για τον υποψήφιο δήμαρχο, οι πληροφορίες μας λένε ότι θα είναι μόνο ένας υποψήφιος ο κ. Κολοβός.
Πάντως οι ημερομηνίες πιέζουν και οι διαδικαστικές καθυστερήσεις προκαλούν ήδη δυσαρέσκειες.
Όλο αυτό το κλίμα όμως ευνοεί την πλευρά του Μοσχολιού που ποντάρει στις δυστοκίες του χώρου και στον αδύναμο κρίκο γι' αυτό άλλωστε τα στελέχη του αγωνιούν για το ποιον θα έχουν τελικά ο αντίπαλό τους από τον ΣΥΡΙΖΑ μιας και το ΚΚΕ δείχνει ότι δεν το ενδιαφέρει ο Δήμος με αυτή την στενά κομματική πρόταση που ανακοίνωση η οποία που δεν περνάει στην κοινωνία.
Ίδωμεν σύντροφοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ