Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

500 Στην ΕΛ.ΣΤΑΤ

(06/08/2013)
Πεντακόσιους υπαλλήλους ζητά να προσλάβει η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ. ΣΤΑΤ.) καλεί τους ενδιαφερομένους που επιθυμούν να απασχοληθούν ως ιδιώτες συνεργάτες στις διενεργούμενες από αυτήν στατιστικές εργασίες να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής μέχρι την 24η ώρα της 31 ης Αυγούστου 2013, ώστε να εγγραφούν στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών. Το μητρώο αυτό θα έχει ισχύ για οκτώ (8) μήνες, από τον Σεπτέμβριο 2013 έως και τον Απρίλιο 2014. Σύμφωνα με απόφαση που......
δημοσιεύτηκε πριν από μήνες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οι θέσεις υπολογίζονται σε 500.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών έχουν μόνον ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών. Επισημαίνεται ότι οι υπάλληλοι δημόσιων υπηρεσιών, Νομικών Προσώπων Δημόσιου Δικαίου, Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων Δημόσιων Οργανισμών, καθώς και υπάλληλοι της ΕΛ.ΣΤΑΤ. με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης εγγραφής σ' αυτό το μητρώο.


Οι ιδιώτες συνεργάτες χρησιμοποιούνται για την εκτελεση στατιστικών ερευνών και απογραφών (συλλογή και ελεγχο στοιχείων). Η καταβολή της αμοιβής των ιδιωτών συνεργατών πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση και την παράδοση της εργασίας τους. Οι ιδιώτες συνεργάτες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε προηγούμενα Μητρώα Ιδιωτών Συνεργατών θα πρέπει να υποβάλουν νέα αίτηση υπεύθυνη δήλωση εγγραφής.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, που δεν καλύπτεται από αυτό το κείμενο και από τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης υπεύθυνης δήλωσης, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο του Τμήματος Επιθεώρησης και Ιδιωτών Συνεργατών κ. Βασίλειο Γούλα, στο τηλέφωνο 213 1352182, ή στον κ. Νικόλαο Φραγκουλόπουλο, στα τηλέφωνα 213 1353050, 213 1353068 και 213 1353035. 

(Ελεύθερος Τύπος)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ