Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Eπιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ                   Αγρίνιο 21 Φεβρουαρίου 2011
  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                           Αριθ.  πρωτ.  10209

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
για την επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου
αφού έλαβε υπόψη του το άρθρο 77 του Ν. 3852/2010, γνωστοποιεί προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου, κατά την συνεδρίασή του στις 28 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 19.00, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην κτήριο Τράπεζας της Ελλάδος) Αναστασιάδη 1, με απόφασή του, που θα ληφθεί με μυστική ψηφοφορία και με πλειοψηφία των δύο τρίτων (2/3) του συνόλου των μελών του, θα προβεί στην επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.
Ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης θα επιλεγεί πρόσωπο εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας.
Υποψηφιότητες θα υποβληθούν με δήλωση (συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα) που θα κατατεθεί στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την έναρξη της διαδικασίας επιλογής.
Ως συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης δεν μπορεί να επιλεγεί αιρετός δήμου, περιφέρειας ή βουλευτής. Επίσης, ως προς το αξίωμα του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης, ισχύουν τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα που προβλέπονται στο άρθρο 14 του Ν. 3852/2010.
Η θητεία του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης ακολουθεί την θητεία των Δημοτικών Αρχών.
Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου, τηλ. 2641360308.
Η παρούσα να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.
  
           Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

     ΠΑΥΛΟΣ Π. ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ