Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Ενημέρωση από πρόεδρο ΕΙΝΑΠ κ. Τσούκαλο



ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΣΥ                              Αθήνα, 04/02/11 

Υπό την πίεση της καθολικής αντίδρασης των γιατρών, έπεσαν οι μάσκες.

Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα των συντακτών του νομοσχεδίου. Αποκαλύφθηκαν τα ονόματα αυτών προς τους οποίους ο υπουργός Υγείας ξοφλάει γραμμάτια. Αποκαλύφθηκαν αυτοί που για χάρη τους ο Υπουργός επιμένει στο αναιτιολόγητο ατόπημα του, στην κατάργηση της Συλλογικής Σύμβασης των νοσοκομειακών γιατρών.
Ας αναλάβει πλέον τις εφημερίες των νοσοκομείων μ’ αυτούς που δεν εφημερεύουν ποτέ, με όσους διακατέχονται από περίεργες εμμονές.
Είναι μια μικρή μειοψηφία. Οι ικανοί Συντονιστές Διευθυντές του ΕΣΥ τους αγνοούν. Στηρίζουν και συντάσσονται με τις αποφάσεις των συλλογικών τους οργάνων.

Συνάδελφε μπορείς να βοηθήσεις; Κάντο τώρα!

Ψαλιδίζουν διαρκώς τις κατακτήσεις μας
Πρέπει να αντιδράσουμε
Ο κ Λοβέρδος μας προσβάλει, δώστου την απάντηση
Σε λίγους μήνες θα αμφισβητηθούν με τις διάφορες συγχωνεύσεις, κλεισίματα νοσοκομείων και οι θέσεις μας. Θα το δεχτούμε αυτό;
Αν διαθέτουμε τον καλώς εννοούμενο εγωισμό θα το δείξουμε τώρα
Είναι η ώρα που ο πρέπει ο καθένας για τον εαυτό του, το συνάδελφο και τους νέους γιατρούς που για πολλούς είναι παιδιά μας να πάρουμε την προσπάθεια που κάνουμε σαν προσωπική μας υπόθεση
Τώρα κρινόμαστε όλοι μας

Συμμετέχουμε συνειδητά στην τετραήμερη πλέον απεργία 7-10 Φεβρουαρίου
Τα νοσοκομεία δεν πρέπει να λειτουργήσουν

Ο Πρόεδρος ΕΙΝΑΠ
Στάθης Τσούκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ