Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΔΕΔΥ ΑΓΡΙΝΙΟ & ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (Τετάρτη 23 -2-11)

Το ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΑΔΕΔΥ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων του Δημοσίου της περιοχής Αγρινίου, η Β΄ΕΛΜΕ, ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου, ο Σύλλογος Δασκάλων – Νηπιαγωγών Αγρινίου & Θέρμου, ο Σύλλογος εργαζομένων του ΙΚΑ, οι εργαζόμενοι στον οργανισμό τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθμού, οι εργαζόμενοι του Πανεπιστημίου Αγρινίου, ο Σύλλογος εργαζομένων της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας, σας καλούν στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την Τετάρτη 23 Φλεβάρη στις 10 το πρωί, που θα γίνει… στο Αγρίνιο στην ΠΛΑΤΕIΑ ΕΙΡHΝΗΣ & ΣΤΟΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ,στο Μεσολόγγι και στην Ναύπακτο στο Εργατικό Κέντρο.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η Κυβέρνηση και η Τρόικα σφαγιάζουν τα δικαιώματά μας για τους δανειστές και τους κερδοσκόπους. Με τις επιλογές τους υποβαθμίζουν το βιοτικό μας επίπεδο, την ίδια μας τη ζωή.
Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν για να υποταχτούμε στα αντιλαϊκά σχέδιά τους.
Μας μιλούν και πάλι για μονόδρομους. Στους ίδιους νεοφιλελεύθερους μονόδρομους μας καλούσαν να υποκύψουμε τις τελευταίες δεκαετίες για να «σωθεί η πατρίδα».
Οι πολιτικές τους ήταν και είναι αδιέξοδες για την κοινωνία και τον τόπο μας. Οδηγούν τους εργαζόμενους και την κοινωνία στη φτώχεια και την εξαθλίωση και αυξάνουν τα..... προνόμια των οικονομικά ισχυρών, αυτών που ευθύνονται για την κρίση.
Υποστηρίζουν μύθους του τύπου: «Σε ένα - δύο χρόνια θα ξεπεραστεί η κρίση και θα έλθουν καλύτερες μέρες».
Με τον αγώνα μας μπορούμε να τους σταματήσουμε. Απαιτούμε μια άλλη πολιτική, με δίκαιη επαναδιαπραγμάτευση του χρέους υπέρ της κοινωνίας και όχι των δανειστών, που θα φορολογεί τον πλούτο, την περιουσία της εκκλησίας, θα αυξάνει τα εισοδήματα, θα ενισχύει τα κοινωνικά δικαιώματα και θα οδηγεί στην ανάπτυξη.
Έχουμε συλλογική και προσωπική ευθύνη για μας και τα παιδιά μας, για την επιτυχία των αγώνων μας.
Όλοι στον αγώνα για να απαιτήσουμε μαζί:

-Την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
- ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΔΙΑΡΘΡΩΝΟΝΤΑΙ
- Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ 
- ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.
- ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ - ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ- ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.
          
 Όλοι στην 24ωρη απεργία στις 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ
Ο Πρόεδρος
Δ. ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ