Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Η μείωση των δαπανών που καταβάλλονται για ενοίκια μισθωμένων κτιρίων στα οποία στεγάζονται Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και η εξοικονόμηση πόρων τίθενται σε προτεραιότητα από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα.
Με απόφαση του ο κ. Κατσιφάρας συγκροτεί Επιτροπές σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα (Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας) ώστε το αργότερο μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου να έχει ολοκληρωμένες προτάσεις για τις στεγαστικές ανάγκες των Υπηρεσιών και τον ορθολογικότερο........σχεδιασμό της χρήσης των κτιρίων.
Στόχος, πέραν της μείωσης των χρημάτων που σήμερα διατίθενται για μισθώματα, είναι η βελτίωση της αποδοτικότητας των Υπηρεσιών και η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, στη βάση ενός νέου σχεδιασμού.
Οι προτάσεις των τριών Επιτροπών (τις οποίες στελεχώνουν ένας Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας και οι κατά Περιφερειακή Ενότητα Προϊστάμενοι Τεχνικών Υπηρεσιών και Διοικητικού – Οικονομικού) θα τεθούν προς έγκριση σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας, στα τέλη Φεβρουαρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ