Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Με ηλεκτρονικό τρόπο αποστέλλονται πλέον οι προσκλήσεις και οι εισηγήσεις των θεμάτων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, ύστερα από απόφαση του Προέδρου του Σώματος Κώστα Καρπέτα.

Παράλληλα, οι προσκλήσεις κάθε συνεδρίασης, οι αποφάσεις και τα πρακτικά αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας (www.pde.gov.gr) ώστε να εξυπηρετείται ο στόχος της διαφάνειας και της μεγαλύτερης δυνατόν ενημέρωσης των πολιτών για τις εργασίες του Σώματος.

Με τον νέο τρόπο κοινοποίησης των προσκλήσεων προς τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και των εισηγήσεων είναι σαφές ότι εξοικονομούνται χρόνος και πόροι ενώ είναι αμεσότερη και η ενημέρωση των περιφερειακών συμβούλων και των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ