Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Οι επαγγελματίες έκλεισαν το Αγρίνιο και βγήκαν στους δρόμους ενάντια στον αντικαπνιστικό νόμο!

Οι επαγγελματίες του Αγρινίου και των περιχώρων, βγήκαν στους δρόμους της πόλης σήμερα διαμαρτυρόμενοι για τον αντικαπνιστικό νόμο! Έκλεισαν τα μαγαζιά τους πριν τους κλείσει η κυβερνητική πολιτική απο μια ακατανόητη λογική "περί  της επιλογής" των πελατών, όπως μας έλεγε φίλος καταστηματάρχης το πρωί. 
Στην απεργία της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΑΝΑΨΥΧΗΣ και ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ συμμετείχε η πλειονότητα των επαγγελματιών.
Τα μαγαζιά έμειναν κλειστά ενώ η συγκέντρωση στον πεζόδρομο Χ. Τρικούπη μπροστά απο το Δημαρχείο και πορεία στους δρόμους του Αγρινίου ήταν αρκετά μεγάλη σε όγκο και δυναμική. Κάτι που δεν μας είχαν συνηθίσει σε κάτι τέτοιο τελευταία οι καταστηματάρχες. Φαίνεται ότι το συντονιστικό και ο Πρόεδρός του Πάνος Στεργίου έχουν κάνει καλή δουλεία στο θέμα του συντονισμού αν και υπήρξαν ορισμένοι αυτό το διάστημα με τα λεγόμενά τους στα τοπικά ΜΜΕ που δημιουργούσαν σύγχυση χωρίς τελικά  να γίνουν πιστευτεί στα μέλη της ένωσης αφού η απεργία θεωρείτε επιτυχημένη. Ακόμα και στα χωριά παρέμειναν κλειστά τα μαγαζιά εκτός ορισμένων γνωστών εξαιρέσεων. Σε αυτούς χρειάζεται η χρήση του................τετραψήφιου «ρουφιάνου» έτσι για την πιστή εφαρμογή του νόμου της κυβέρνησής τους! Μήπως τελικά και νοιώσουν στο πετσί τους τη σοσιαλιστική
διακύβευση, της δήθεν αντικαπνιστικής εκστρατείας των δικαστικών επιμελητών της προτεσταντικής ηθικής!  
Περιμένουμε τη θέση του Δήμου Αγρινίου στο θέμα διότι η μπάλα είναι στα χέρια της δημοτικής αρχής για να εφαρμόσει τον αντικαπνιστικό νόμο. Στο σημείο αυτό θα μπορούσε ο Δήμος να δώσει μια λύση με τους αίθριους χώρους και ταυτόχρονα να «μαζέψει» τα «παιδιά» της δημοτικής αστυνομίας που έχουν καβαλήσει το καλάμι και εφορμούν ως σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες για να μαζέψουν τους τοπικούς φόρους.   
Με πληροφορίες και απο το  http://prototypia.blogspot.com/2011/02/blog-post_4656.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ