Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

Έξω ο στρατός κατοχής από την Κερατέα

Αλληλεγγύη στον αγώνα των κατοίκων 
Η Αριστερή Παρέμβαση: Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα καταγγέλλει την πρωτοφανή επιχείρηση αστυνομικής τρομοκρατίας που είναι σε εξέλιξη στην Κερατέα. Οι εισβολές αστυνομικών σε σπίτια, οι συλλήψεις, η πολιορκία μιας ολόκληρης πόλης από την αστυνομία, τα δακρυγόνα και οι τραυματισμοί δείχνουν το βάρβαρο πρόσωπο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, κυβέρνησης του Μνημονίου και της Τρόικα.
Η κυβέρνηση επιβάλλοντας ουσιαστικά «στρατιωτικό νόμο» στην Κερατέα και επιλέγοντας πρακτικές που παραπέμπουν σε εποχές χούντας, έχει και την ευθύνη για ό,τι συμβεί. Όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.
Δηλώνουμε την πλήρη και αμέριστη υποστήριξή μας στον αγώνα των κατοίκων της Κερατέας ενάντια στην οικολογική, κοινωνική και πολιτιστική καταστροφή, που συνεπάγονται τα σχέδια για τους ΧΥΤΑ και η παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στους ιδιώτες εργολάβους – επενδυτές.
Απαιτούμε να αποχωρήσουν τώρα όλες οι αστυνομικές δυνάμεις από την Κερατέα, να σταματήσουν να προστατεύουν το παράνομο εργοτάξιο, να απελευθερωθούν όλοι οι συλληφθέντες.
Καλούμε τους φορείς του μαζικού κινήματος να εκφράσουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στους κατοίκους της Κερατέας και τον ηρωικό αγώνα τους.
 Αριστερή Παρέμβαση: Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ