Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Εκδήλωση για το ποδόσφαιρο με το Διονύση Ελευθεράτο

Το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στις 7 και 30  το βράδυ στην πολιτιστική λέσχη VENCEREMOS Μπαϊμπά 26 και Πανοπούλου (στον Πεζόδρομο) ο συγγραφέας του βιβλίου Διονύσης Ελευθεράτος και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Μάλλιαρης θα μιλήσουν με θέμα: «Γιατί η εξουσία παίζει μονότερμα τον αθλητισμό, αλλά καμιά φορά τρώει γκολ στην κόντρα».
Να σημειώσουμε εδώ ότι στο βιβλίο του «Εξουσία, τι μπάλα παίζεις;», ο Διονύσης Ελευθεράτος περιγράφει όσα συμβαίνουν - σε Ελλάδα και εξωτερικό- στα σημεία συνάντησης δυο δημοφιλέστατων αθλημάτων, του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, με άλλα «παιχνίδια». Παιχνίδια εξουσίας. Παιχνίδια υπολογισμών και σκοπιμοτήτων, στα οποία πρωταγωνιστούν πρόεδροι χωρών, πρωθυπουργοί, υπουργοί, «υψηλόβαθμοι» πολιτικοί, αλλά και δημοτικοί άρχοντες, στρατιωτικοί, εκκλησιαστικοί ηγέτες - με πρώτο και ... ιερότερο το Βατικανό!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ