Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Αποχή δικηγόρων έως τις 14 Φεβρουαρίου

Συνέχιση της αποχής από τα καθήκοντά τους έως και τις 14 Φεβρουαρίου, αποφάσισαν  οι δικηγόροι, σύμφωνα με… ομόφωνη απόφαση της … Ολομέλειας προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων η οποία συνεδρίασε στη Λάρισα.
Νέα συνεδρίαση της Ολομέλειας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, ενώμία ημέρα νωρίτερα θα διοργανώσουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή στη μία το μεσημέρι.
Οι δικηγόροι αντιδρούν στο νομοσχέδιο που αφορά το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ