Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ


Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταθέτουν προτάσεις για τοπικές πολιτικές και για το  ρόλο της Αυτοδιοίκησης
Αναλυτικές προτάσεις για τοπικές πολιτικές για τα ζώα, ενόψει των εκλογών στους δήμους και τις περιφέρειες, παρουσιάζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για τα Ζώα, στις 4 Οκτωβρίου.
Η ελλιπής νομοθεσία, η μη εφαρμογή των νόμων, η ατιμωρησία των υπευθύνων και η γενικότερη δυσλειτουργία του κρατικού μηχανισμού κάνουν επιτακτική την ανάγκη λήψης αποτελεσματικών μέτρων από τους ίδιους τους Δήμους και τις Περιφέρειες αφού έχουν και την αρμοδιότητα, τουλάχιστον όσον αφορά τα ζώα συντροφιάς.. Εκατοντάδες σωματεία σε όλη τη χώρα και σημαντικοί αριθμοί ενεργών πολιτών προσφέρουν ...
εθελοντικά, υποκαθιστώντας πολλές φορές την ίδια την πολιτεία. Πιστεύουμε ότι η ανάδειξη και αναγνώριση της εθελοντικής προσφοράς των χιλιάδων αυτών πολιτών αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ενίσχυση των υπαρχουσών δομών των αρμόδιων φορέων της πολιτείας.
Με τίτλο  «Ζώα και πουλιά: η φύση έχει δικαιώματα και μέσα στην πόλη», αναδεικνύονται τα σοβαρά προβλήματα ως προς τη μεταχείριση των ζώων, αλλά και τα όσα μπορούν να γίνουν σε τοπικό επίπεδο.
                                                                     Η Εκτελεστική Γραμματεία των Οικολόγων Πράσινων
Για περισσότερες πληροφορίες:  Όλγα Κήκου  6972 004963
www.ecogreens.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ