Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Θανάσης Παπαθανάσης: «Αλλάζουμε την καθημερινότητα-αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας»


 Στα σημαντικά έργα υποδομής που άλλαξαν ριζικά την καθημερινότητα των κατοίκων του οικισμού Καστρακίου στην Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου και υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Θανάσης Παπαθανάσης.
 «Με συνέπεια και σύνεση κάνουμε πράξη τον προεκλογικό μας λόγο» τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου. Όπως ο ίδιος σημείωσε «ένα από τα βασικά και χρόνια προβλήματα του Καστρακίου, η επίλυση του προβλήματος ύδρευσης της περιοχής έγινε πράξη. Αλλάζουμε την καθημερινότητα. Αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας» σημείωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης.  
Εκτενή αναφορά έκανε σε όλα τα έργα που έχουν γίνει τόσο στο Καστράκι, όπως οι επεκτάσεις του αποχετευτικού και η ηλεκτροδότηση, η οδοποιία όσο και σε όλα τα μεγάλα έργα υποδομής του Δήμου.
 «Το έργο μας αποτελεί την καλλίτερη απόδειξη ότι αυτά που λέμε γίνονται πράξη. Με ισχυρές υποδομές προχωρούμε την επόμενη μέρα στην ισχυροποίηση του νέου Δήμου Ναυπακτίας» ανέφερε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ