Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

«20 εκατομμύρια ευρώ μοίρασε ο κ. Ρέππας σε Αχαΐα και Ηλεία για την αποκατάσταση ζημιών απ’ το σεισμό της 8ης Ιουνίου 2008 σε σχολεία».


Η είδηση που πέρασε στα ψιλά και δεν σχολιάστηκε όπως έπρεπε…  έχει ως εξής: «20 εκατομμύρια ευρώ μοίρασε ο υπουργός υποδομών κ. Ρέππας σε Αχαΐα και Ηλεία για την αποκατάσταση ζημιών απ’ το σεισμό της 8ης Ιουνίου 2008 σε σχολεία». Μπράβο στον κύριο Ρέππα έκανε πάρα πολύ καλά!!!
Το θέμα βέβαια είναι δεν είναι τοπικιστικό, του τύπου «γιατί έδωσε λεφτά στην Πάτρα και δεν έδωσε στην Αιτωλοακαρνανία»!!! Το θέμα είναι πως ιεραρχούνται οι προτεραιότητες…. Δύο χρόνια και κάτι μετά το σεισμό στην Ανδραβίδα ξεκινά με την έγκριση των κονδυλίων η αποκατάσταση των σχολείων… Πόσα χρόνια όμως περιμένουν τα σεισμόπληκτα σχολεία της Βόνιτσας του Θέρμου και της Γαβαλούς;;; 7 χρόνια περιμένουν στη Βόνιτσα, και σχεδόν 4 σε Θέρμο και Γαβαλού… Πιθανόν σε κάποιο άλλο μέρος της χώρας να περιμένουν και πάνω από 10 χρόνια… Επομένως ποιος είναι αυτός που βάζει την προτεραιότητα και με ποια κριτήρια;;; Προφανώς πολύ ορθά αποκαθίστανται οι ζημιές σε Αχαΐα και Ηλεία! Το θέμα είναι ότι πρέπει να αποκατασταθούν παντού…
Τι έχει να πει ο "ισοβίτης" δήμαρχος Θέρμου τώρα στους συμπατριώτες του; Αυτός δεν είναι που είπε στους μαθητές του Γ/σίου και Λυκείο Θέρμου ότι γιατί διαμαρτύρεστε τώρα που είναι κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ;
Είχε δίκαιο τελικά ο εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ του Αγρινίου που είπε ότι "τα λυόμενα στο Θέρμο θα παγιωθούν και η εκπαιδευτική κοινότητα θα περάσει πάνω απο 10 χρόνια σ' αυτά".




Με πληροφορίες απο http://sites.google.com/site/agrinioculture

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ