Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1-1 στο 96'

Νέο στραβοπάτημα για τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο αυτή τη φορά με την Δόξα.1-1 και μαύρα σύννεφα απλώνονται πάνω από το κλουβί. Ίσως η ομάδα εάν θέλει να κρατήσει το όνειρο της ανόδου πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα. Και μην πείτε ότι είναι νωρίς και ακόμα δεν άρχισε το πρωτάθλημα γιατί πριν δύο εβδομάδες που είχαμε το 5 στα 5 πανηγυρίζαμε σαν να ανεβήκαμε. Και όταν κάνεις πρωταθλητισμό δεν λες έχει δρόμο ακόμα. Δρόμο έχει για αυτούς που περπατάνε ενώ εμείς πρέπει να τρέχουμε.
(67' Κούσας σουτ - 90+6' Καρακώστας κεφ)

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τζενάμο, Ρότσα, Γκόλιας, Κούσας, Εντζενγκουέλε, Μουμίν, Γκούνκελ, Θεοδωρίδης, Παππάς (60' Μπαϊκαρά), Καραμαλίκης (74' Δέντσας), Μπουμάλ (55' Γκούρμα).

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου):
Τοπαλίδης, Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Καρακώστας, Μαραγκός (69' Άγγος), Λίμα, Μοσχάκης (75' Ρούτσης), Χατζηπαντελίδης, Χλωρός (80 Καπέλ), Μαρκόφσκι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Θεοδωρίδης, Μπαϊκαρά - Μαραγκός, Μοσχάκης, Χατζηζήσης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ