Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Σοβαρή σύγκρουση στο κέντρο του Αγρινίου

Σοβαρό ατύχημα συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο του Αγρινίου (Βότση και Αναστασιάδη) στη γωνία της Εurobnak. (φωτο) μεταξύ δυο οχημάτων. Χωρίς (ευτυχώς) ανθρώπινα θύματα.

Για μια ακόμη φορά αποδέχτηκε ότι το κυκλοφοριακό στη πόλη του Αγρινίου θέλει "ξήλωμα" απο την αρχή παρά τα σοβαρά ποσά που έχουν διατεθεί για το σκοπό αυτό.
Υπενθυμίζουμε ότι στη συγκεκριμένη διασταύρωση σημειώνονται πολλά ατυχήματα λόγο και της έλλειψης φωτεινού σηματοδότη. Κάτι που η δημοτική αρχή θα..... φτιάξει στη "νέα εποχή", όπως υπόσχετε ως απερχόμενη πλειοψηφία!!!


Ακούει κανείς στη Χαριλάου Τρικούπη;











Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ