Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΥΛΟΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΠΑΤΡΑ


ΠΑΤΡΑ 1.JPG
Στους ετεροδημότες της Πάτρας, μίλησε το βράδυ της Τρίτης 19 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός.
Στην προεκλογική εκδήλωση, παραβρέθηκαν ο πρ. Υφυπουργός και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, ο νομάρχης Αχαΐας και υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας  Δημήτρης Κατσικόπουλος ο δήμαρχος Πάτρας Ανδρέας Φούρας, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Παν. Γκούμας και ο υποδιοικητής Κων/νος Πατσιαλός, αντιδήμαρχοι δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του συλλόγου των Αιτωλ/νων της Πάτρας, εκπρόσωποι φορέων  και ετεροδημότες που ζουν στην Αχαΐα, καθώς και φοιτητές που σπουδάζουν στην Πάτρα.

Ο Παύλος Μοσχολιός στην ομιλία του επισήμανε την σημασία της ενότητας για την δημιουργία ενός δήμου που θα διακρίνεται για την συνοχή του, την καινοτομία του και τις προοπτικές του για ανάπτυξη.
«Ο Καλλικράτης είναι ευκαιρία για τον τόπο μας. Μια ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη. Εμείς, όλο το προηγούμενο διάστημα προετοιμάσαμε το δήμο για να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις και να ανταποκριθεί στον ηγεμονικό ρόλο που καλείται να αναλάβει στο δυτικό άξονα της χώρας τα επόμενα χρόνια.» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις βασικές προτεραιότητες του προγράμματος του συνδυασμού, που έχει ήδη παρουσιαστεί και που περιλαμβάνει μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις με πρώτη προτεραιότητα την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών όλου του διερυμένου δήμου.
Μεγάλο πλεονέκτημα του νέου δήμου χαρακτήρισε το υδάτινο δυναμικού  ο κ. Μοσχολιός στη συνέχεια,  το οποίο και αποκάλεσε πηγή πλούτου, ενώ ειδικότερα για την εκτροπή του Αχελώου τόνισε πως «έχουμε χρέος να αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε την εκτροπή του.»
Κάλεσε μάλιστα τους άλλους υποψηφίους να υπερασπιστούν τα συμφέροντα της περιοχής και να μην τα απεμπολούν.
Η ανάπτυξη της γεωργικής παραγωγής, η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, η ενθάρρυνση της έρευνας και της τεχνολογίας, ο τουρισμός και ο πολιτισμός , η σχολική στέγη ήταν ακόμη μερικοί από τους βασικούς άξονες του προγράμματος που ανέπτυξε στην ομιλία του  ο κ. Μοσχολιός.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε επίσης στην κοινωνική πολιτική που ασκήθηκε στον δήμο τονίζοντας πως «η ανάπτυξη κοινωνικών υποδομών, οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, οι αγώνες για ένταξη  των μειονεκτουσών ομάδων, θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση σε όλη την επικράτεια του νέου δήμου.»
Κλείνοντας την ομιλία του υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής  του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή» κάλεσε τους ετεροδημότες της Αχαΐας σε μια νέα πορεία, που θα καταστήσει τον νέο δήμο , πρώτο δήμο σ όλη την Ελλάδα. «Η μέχρι τώρα  πορεία μας εγγυάται το μέλλον, με σιγουριά και πίστη στις μεγάλες δυνατότητες του νέους μας δήμου, συνεχίζουμε πάλι μαζί, βασιζόμενοι στους δεσμούς μας που είναι στέρεοι και δυνατοί.», είπε  χαρακτηριστικά ο Παύλος Μοσχολιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ