Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος, απροκάλυπτα υπερ Μπουλέ

Εκτός του Άνθιμου Θεσ/νικης φαίνεται ότι και άλλοι μητροπολίτες επεμβαίνουν στα κομματικά.
Χθες το πρωί ο Ιερόθεος κατα τις 10 είχε βγει στον άμβωνα και μιλούσε. Τότε καθυστερημένος ήρθε και ο Δήμαρχος Παπαθανάσης (καθόλου σπάνιο για το Θανασάκη) οπότε άρχισε να παίζει η φιλαρμονική. Ο Ιερόθεος έδειξε πολύ ενοχλημένος που μαζί με το λόγο του ακουγόταν και η φιλαρμονική και κοιτάζοντας με αυστηρό ύφος προς το Παπαθανάση είπε <οι άρχοντες πρέπει να έρχονται πριν το κήρυγμα του Μητροπολίτη>
Όπως όλα δείχνουν ο Ιερόθεος παίζει τα ρέστα του πάνω στο Γιάννη Μπουλέ.
Πριν λίγες μέρες αυτό προκάλεσε την οργή των Κονιδικών και ο Σιαμαντάς που είναι υποψήφιος με το Κώστα Κονίδα πήγε και έκανε φασαρία (σαματά...) στη μητρόπολη επειδή ο Ιερόθεος πίεζε παπάδες απο ορεινές ενορίες όχι απλά να ψηφίσουν Μπουλέ αλλά και να τον στηρίξουν με την όποια επιρροή έχουν στους κατοίκους των ορεινών χωριών.
Εκτός των παραπάνω είναι γνωστό ότι αρκετά άτομα που είναι στο συνδυασμό του Μπουλέ ανήκουν ταυτόχρονα στο στενό κύκλο του Ιερόθεου (π.χ. Κοτρώνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ