Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Εικόνες ντροπής στο κέντρο του Αγρινίου


Περίμεναν μάταια πάνω απο 1 ώρα το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τραυματία στη κεντρική πλατεία ενώ αυτό δεν πήγε ποτέ!

Δεν υπήρχε ασθενοφόρο να παραλάβει έναν συμπολίτη μας (της τρίτης ηλικίας) που ζαλίστηκε και πέφτοντας (στη γωνία Η. Ηλιού στη κεντρική πλατεία) χτύπησε στο κεφάλι του και παρέμεινε αιμόφυρτος περισσότερο της μιας (1) ώρας αβοήθητος κάτω στο τσιμέντο. 

Στις εκλύσεις των ανθρώπων που τρέξανε να βοηθήσουν για να έρθει κάποιο ασθενοφόρο η απάντηση απο το ΕΚΑΒ Αγρινίου ήταν ότι δεν υπάρχει ασθενοφόρο!!!!
Μάταια περίμεναν κάποια βοήθεια απο το 166 ώσπου κάλεσαν την άμεσο δράση, όπου έσπευσε αμέσως (προς τιμή τους) και  έκαναν τα πάντα για να μεταφέρουν τον άτυχο συνάνθρωπό μας στο νοσοκομείο Αγρινίου χωρίς να είναι αυτό το έργο της άμεσης δράσης.
Οφείλει ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου να ενημερώσει τους πολίτες για τους λόγους που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί το ΕΚΑΒ σε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό;
Μήπως τα οχήματα κ. Μπίνα του ΕΚΑΒ και τα ασθενοφόρα του Νοσοκομείου δεν έχουν καύσιμα να κινηθούν; τι τέλος πάντων συμβαίνει;  

 Ο κόσμος θέλει να ξέρει τι ενέργειες θα κάνετε ως πρόεδρος ώστε να μπορούν τα «περήφανα γερατειά» και οι πολίτες να νοιώθουν ασφαλείς και να ξέρουν εάν στο Αγρίνιο και την ευρύτερη περιοχή υπάρχουν πρώτες βοήθειες ή το λεγόμενο ΕΣΥ έχει καταρρεύσει προ πολλού.
Εδώ φαίνεται και η έλλειψη πρωτοβάθμιας δημοτικής περίθαλψης και πρόνοιας. Τομέα που ούτε καν γνωρίζει η δημοτική αρχή που στα 36 χρόνια θητεία της φροντίζει μόνο να στενεύει τους δρόμους και να εναποθέτει πλακάκια στα τσιμέντα.


.










Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ