Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΟΜΙΛΙΑ του Π. ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Με μεγάλη συμμετοχή των ετεροδημοτών από Μεσολόγγι, Αιτωλικό και Οινιάδες πραγματοποιήθηκε η ομιλία και η παρουσίαση του προγράμματος από τον  υποψήφιο Δήμαρχο του νέου δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου με το συνδυασμό ‘’ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ’’,  κ. Παναγιώτη Κατσούλη.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Θάνου Μωραίτη κ. Χάρης Σερπάνος, ο Γενικός Γραμματέας του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πάναγιώτης Κοντός, ο Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Ακαδημίας της Ελευθερίας  κ. Γερ. Καζάνας, o υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ  κ. Δημήτρης Σωμάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής κ. Π. Μπαγιώργας, ο πρόεδρος κ. Πάνος Καλατζής και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου απανταχού Κατοχιανών, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας συλλόγων επαρχίας Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Γ. Μπούρος ενώ μήνυμα απέστειλε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Μακρυπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ