Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Προεκλογική Δραστηριότητα Παπαναστασίου

«Δεν θα διστάσουμε να αλλάξουμε τον περιφερειακό σχεδιασμό ή να κάνουμε ό,τι άλλο απαιτηθεί προκειμένου να συμβάλλουμε στην επίλυση του προβλήματος που έχει η Πάτρα με τα σκουπίδια της και δεν θα διστάσουμε να βγάλουμε απαγορευτικό για την Ξερόλακκα εφόσον αποδειχθεί ότι ο συγκεκριμένος ΧΥΤΑ έχει εξαντλήσει τις αντοχές του» ανέφερε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Παπαναστασίου, στους εκπροσώπους των φορέων της Ξερόλακκας, με τους οποίους συναντήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ», στην Πάτρα.  

Ακόμα, ο κ. Παπαναστασίου υπογράμμισε: «Να είστε βέβαιοι πως θα τρέξουμε με τις μεγαλύτερες δυνατές ταχύτητες την υπόθεση του εργοστασίου απορριμμάτων, αλλά για το διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι να κατασκευαστεί θα αναζητηθούν και οι καλύτερες δυνατές λύσεις σε συνεργασία με την επόμενη δημοτική αρχή της Πάτρας. Για μένα υπάρχουν τρία δεδομένα: Πρώτον, είναι αδιανόητο, το μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Περιφέρειας να μην έχει λύσει εδώ και χρόνια αυτό το βασικό πρόβλημα και η ευθύνη ανήκει σε όσους διαχειρίστηκαν την τοπική εξουσία. Δεύτερον, μου είναι εξίσου αδιανόητο να αφήσουμε την Πάτρα στην τύχη της ή να πρέπει αύριο – μεθαύριο, οι πολίτες της να πληρώνουν τα σκουπίδια για…
χρυσάφι, προκειμένου να τα ξεφορτωθούν. Και τρίτον, δεν διαπραγματεύομαι ζητήματα υγείας, ασφάλειας των πολιτών και υποβάθμισης του ανθρωπογενούς και φυσικού περιβάλλοντος. Θέλω να ελπίζω ότι θα υπάρχει συναίνεση όλων για να βρούμε λύση. Αν όχι όμως, δεν θα διστάσω να συγκρουστώ…».
 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΑΡΟΥΧΛΑΙΪΚΑ

 
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ», το πρωί του Σαββάτου περιόδευσε στην περιοχή των Ζαρουχλείκων όπου συναντήθηκε με εκατοντάδες πολίτες και συνομίλησε μαζί τους, ενώ αργότερα, βρέθηκε στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας όπου μεταξύ άλλων επισκέφθηκε και το περίπτερο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή, ο κ. Παπαναστασίου θα βρεθεί στην Ηλεία όπου και θα συναντηθεί με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο και τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του στην περιοχή, ενώ θα περιοδεύσει σε δήμους του νομού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ