Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΑΓΡΙΝΙΟ: Σοβαρά τραυματίας 47χρονος σε τροχαίο στην εθνική οδό (φωτο)

Σοβαρά τραυματισμένος εξαιτίας τροχαίου νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο 47χρονος Αγρινιώτης. Φέρει τραύματα στη θωρακική κοιλότητα και υποβλήθηκε σε.... χειρουργείο.
Ο άτυχος άνδρας ήταν οδηγός Ι.Χ. επιβατηγού οχήματος το οποίο εξετράπη της πορείας του όταν κινούνταν στις 8: 55 το πρωί σε παράδρομο της εθνικής , στο ύψος επιχείρησης οδικής βοήθειας με κατεύθυνση το Νοσοκομείο, στο οποίο και εργάζεται. Το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε στύλο.
Η τροχαία ενεργεί την έρευνα για τα αίτια ενώ στο σημείο άμεσα έσπευσαν Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό και ΕΚΑΒ για τη διακομιδή.
Ο 47χρονος φέρει σύμφωνα με πληροφορίες σοβαρά τραύματα στο στήθος , την κοιλιά και το κεφάλι και μετά την χειρουργική επέμβαση, νοσηληλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ