Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Ο ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ο κ. Σπύρος Λυμπεράτος ανακοίνωσε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την αποχώρησή του από την παράταξη της πλειοψηφίας και όπως ο ίδιος αναφέρει στην δήλωση του "θα συμμετέχει και τυπικά ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου"

Ανεξάρτητος και τυπικά λοιπόν ο κ. Λυμπεράτος. Και λέμε τυπικά, γιατί ουσιαστικά αυτό είχε συμβεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όσοι παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου γνωρίζουν ότι ο κ. Λυμπεράτος δεν ψήφιζε σχεδόν τίποτα από τις εισηγήσεις της Δημοτικής Αρχής. Θυμόμαστε τις ενστάσεις του κατά την ψήφιση του...........
προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος.
Στην δήλωση του ο κ. Λυμπερατος, μεταξύ των άλλων, κατηγορεί την Δημοτική Αρχή για "άκρατο εγωκεντρισμό της δημαρχιακής εξουσίας" αλλά και έλλειψη συλλογικότητας, "αφού δεν συγκαλείται σε ολομέλεια η παράταξη" για να ακουσθούν οι απόψεις των δημοτικών συμβούλων. Για να λάβει την απάντηση από την αντιδήμαρχο κ.Ντίνα Κουμανδράκη Σαμαρά "ότι ο ίδιος, εδώ και πολύ καιρό δεν έχει έρθει σε καμιά συνάντηση της δημοτικής ομάδας ( προσυμβούλια) και δεν έχει ζητήσει πότε συνάντηση με τον Δήμαρχο ή τους αρμοδίους αντιδημάρχους για να ενημερωθεί για τα προβλήματα και να εκφράσει τυχόν αντιρρήσεις του", "στις δύσκολες στιγμές δεν εγκαταλείπουν το σκάφος" είπε χαρακτηριστικά η κα.Σαμαρά.
Εμείς έχουμε μια απορία. Είχε διαδοθεί και όλοι το είχαμε ακούσει, ότι στις αρχές του έτους, τότε που Δήμαρχος έπρεπε να επιλέξει τους Αντιδημάρχους, είχε καλέσει τον κ. Λυμπεράτο, ως πρώτη επιλογή του, για να αναλάβει Αντιδήμαρχος Ο κ. Λυμπεράτος για τους δικούς του λόγους αρνήθηκε.
Αν όντως έτσι έγιναν τα πράγματα, φαίνεται οτι ο κ.Δήμαρχος είχε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ.Λυμπερατου, αφού του ζήτησε να βοηθήσει, με τις γνώσεις και την εμπειρία του, στην επίλυση των προβλημάτων του δήμου, από την θέση του Αντιδημάρχου. Τι άλλαξε από τότε;;
Καλό θα ήταν ,για εμάς του δημότες, να μην φτάνουμε να άκρα.Να υπάρχει μια καλή συνεργασία όλων για να λυθούν τα προβλήματα και να "τρέξουν" κάποια έργα στο δήμο μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ