Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Στουρνάρας μας προτρέπει να…περπατάμε

Μετά την οριζόντια υπερφορολόγηση των ακινήτων, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, βλέποντας να καταρρέουν τα κρατικά έσοδα από τα αυτοκίνητα, ετοιμάζεται να βάλει Τέλη Κυκλοφορίας και στα «καθαρά» Ι.Χ.!
Τα κρατικά έσοδα έχουν απώλειες 476 εκατ. ευρώ και από τον ΦΠΑ στα ΙΧ στην τελευταία εξαετία, ενώ μέχρι τις αρχές του 2013 έχουν αποσυρθεί 600.000 οχήματα......
και εκατοντάδες χιλιάδες ΙΧ έχουν τεθεί σε καθεστώς «προσωρινής ακινησίας» μειώνοντας πάρα πολύ τον εν ενεργεία στόλο αυτοκινήτων της χώρας με άμεσο αντίκτυπο στα κρατικά έσοδα.
Η στροφή των καταναλωτών αλλά και των εταιρειών χρονομίσθωσης και ενοικίασης προς τα αυτοκίνητα με χαμηλές εκπομπές ρύπων (κάτω από 100 γρ. Co2) σε ποσοστό που αγγίζει το 60% των συνολικών πωλήσεων στερούν πόρους για το υπουργείο που αλλάζει και πάλι την πολιτική αυτοκινήτου, δηλαδή την επαναφορά των Τελών Κυκλοφορίας, αλλά και τον συνδυασμό τους  με τον Φόρο Πολυτελούς Διαβίωσης και τα Τεκμήρια.
Read more: http://rizopoulospost.com/

3 σχόλια :

  1. Ο κ. Στουρναρας με αυτά τα βασανιστήρια που υποβάλει τους ΕΛΛΗΝΕΣ με τους δισβάσταχτους φόρους φόρο πάνω στον άλλο φόρο θα μαζέψει στον κρατικό κορβανά τα αρχ..του.Οι αλλοδαποί στα νοσοκομεία μπαίνουν δωρεάν οι Ελληνίδες και οι Ελληνες μαλάκες με 25 ευρω + φάρμακα + νοσήλια+++++.
    Ευχαριστούμε το ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΡΑΤΊΔΙΟ της Ε.Ε. ΔΕΝ ΘΑ ΠΆΡΟΥΜΕ.
    να ΓΚΡΕΜΟΤΑΚΙΣΤΟΥΝ ΌΛΟΙ ΟΙ ανθέλληνες ΠΟΛΙΤΙΚΆΝΤΙΔΕΣ από το κρατίδιό μας και να πάνε στον αγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EE, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ απειλούν τη δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ορκίζομαι στο Όνομα Της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση. Να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της χώρας. Να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού λαού
    ευτυχώς φροντίζουν όλοι να τηρούν τον όρκο τους, πολιτικοί και στρατιωτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ