Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Εγκλωβίστηκε και γκέλαρε στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός εγκλωβίστηκε στην καλή αμυντική λειτουργία του Παναιτωλικού και η ομάδα του Αγρινίου απέσπασε το ισόπαλο 0-0 από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος για την 5η αγωνιστική.
Πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον κακό Ολυμπιακό, που λίγες μέρες μετά την ήττα από την Παρί γκέλαρε στο Αγρίνιο. Με εξαιρετική αμυντική λειτουργία ο Παναιτωλικός ανησύχησε λίγες φορές και κράτησε με σχετική άνεση το μηδέν.... με αποτέλεσμα να κατακτήσει ένα σημαντικότατο βαθμό και να παραμείνει αήττητος στην έδρα του. Ο Βάις ήταν σε καλή μέρα, αλλά πάλευε μόνος του και οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να επιβληθούν και να κάνουν το παιχνίδι τους. Η ομάδα του Μίτσελ έδειξε κουρασμένη και χωρίς εμπνεύσεις και δεν δικαιούταν κάτι περισσότερο από το ματς. Σπουδαία επέμβαση του Ράφαελ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για να κρατήσει το βαθμό της ισοπαλίας. Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΠΑΟΚ, που επίσης είχε γκελάρει στο Αγρίνιο, πλησίασε στον ένα βαθμό τον Ολυμπιακό.

Χωρίς γκολ και πολλές φάσεις, αλλά με σχετικά καλό ρυθμό ολοκληρώθηκε το α' μέρος στο Αγρίνιο. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και απείλησε με τον Σιόβα στο 7', αλλά ο Παναιτωλικός γρήγορα οργανώθηκε και έκλεισε τους διαδρόμους. Η καλή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων δεν επέτρεπε κινδύνους στην εστία του Ράφαελ, ενώ και η αργή ανάπτυξη των ερυθρολεύκων έπαιξε σημαντικό ρόλο στη... λειψυδρία φάσεων. Κάποια στημένα του Ολυμπιακού πέρασαν επίσης ανεκμετάλλευτα.

Η σημαντικότερη φάση του αγώνα προήλθε από ατομική ενέργεια του αρκετά δραστήριου Βάις, αλλά ο Σαβιόλα, που δεν ήταν σε καλή μέρα, σημάδεψε το δοκάρι στο 26'. Οι παίκτες του Χάβου από την πλευρά τους προσπάθησαν με αντεπιθέσεις, αλλά ο Καμαρά δεν μπόρεσε να τροφοδοτήσει τον Μπόγιοβιτς, που ήταν απελπιστικά μόνος του. Το α' μέρος ολοκληρώθηκε με μία καλή εκτέλεση φάουλ του Μήτρογλου, αλλά σε γενικές γραμμές ο Παναιτωλικός κρατούσε εύκολα το μηδέν.

Στις αρχές της επανάληψης ο Μίτσελ προχώρησε σε δύο αλλαγές, ρίχνοντας στη μάχη Εντινγκά (αναγκαστική αλλαγή στον Μασάντο) και Κάμπελ. Ο Ολυμπιακός είχε την συντριπτική κατοχή όπως και στο α' μέρος, αλλά τα περίμενε όλα από τον Βάις. Η μονοδιάστατη ανάπτυξή του ήταν προβλέψιμη και οι γηπεδούχοι κρατούσαν εκτός περιοχής τους ερυθρολεύκους, που απειλούσαν μόνο με στημένες φάσεις.

Ο Παναιτωλικός στην επανάληψη έκανε πιο αισθητή την παρουσία του επιθετικα και στο 65' είχε μία καλή στιγμή, την οποία σταμάτησε ο Σιόβας λίγο πριν βγει τετ α τετ ο Μπόγιοβιτς, ενώ ο Ρομπέρτο σταμάτησε τόσο την προσπάθεια του Καμαρά στο 67', όσο και του Μπόγιοβιτς στο 72'. Ο Ολυμπιακός απάντησε με ευκαιρία του Μανιάτη στο 77', αλλα ο Παναιτωλικός δεν το έβαζε κάτω και στο 83' πλησίασε για μία ακόμα φορά το γκολ (δεν πρόλαβε ο Σφακιανάκης να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά). Στο 90' ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Μήτρογλου, στο 95' ο Ράφαελ απόκρουσε σωτήρια φάουλ του Χολέμπας και ο Παναιτωλικός πήρε ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Γκάλο, Μπικέι, Κούσας, Μελισσάς, Τζούνιορ, Γοδόι, Θεοδωρίδης (78' Μύγας), Μπακάκης, Καμαρά (90'+ Κουτσοσπύρος), Μπόγιοβιτς (82' Σφακιανάκης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μανιάτης, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Μασάντο (52' λ.τρ. Εντινγκά), Σάμαρης (73' Γιαταμπαρέ), Τσόρι (55' Κάμπελ), Βάις, Σαβιόλα, Μήτρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ