Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο φορέων και νεολαίας στο Αγρίνιο

Αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα αργά το απόγευμα στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο  Συλλογικότητες και φορείς της πόλης απηύθυναν το κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση καταδίκης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και γενικότερα των πρακτικών της Χρυσής Αυγή και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ ικανοποιητική.

Στην πλατεία βρέθηκαν πολλοί νέοι άνθρωποι αλλά και εκπρόσωποι των φορέων της πόλης που διοργάνωσαν το συλλαλητήριο. Η Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας στα πλαίσια των απεργιακών της κινητοποιήσεων μαζί με το...
Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αγρινίου-Θέρμου, το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αγρινίου, οι νοσοκομειακοί γιατροί, ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου, αλλά και οι σύλλογοι φοιτητών των τριών τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών που εδρεύουν στο Αγρίνιο μέσω των εκπροσώπων τους που έλαβαν το λόγο καταδίκασαν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους φασίστες της Χρυσής Αυγής και τόνισαν ότι η δράση των φασιστικών – ναζιστικών ομάδων συμπληρώνει τις πολιτικές της εξαθλίωσης των εργαζομένων, αλλά και την ανάγκη καταδίκης τους από το λαό.
Ακούστηκαν επίσης και απόψεις περί επιχείρησης αποπροσανατολισμού του κινήματος, που το σύστημα επιδιώκει σε τούτη την κρίσιμη καμπή που βρίσκεται και γι' αυτό πρέπει το απεργιακό μέτωπο που είναι ανοιχτό να στηριχτεί και να ενοποιηθεί και με άλλα κοινωνικό στρώματα, αγρότες, άνεργοι σπουδαστές κ.λ.π. για να νικήσει. Η μεγάλη παρουσία των νέων στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο του Αγρινίου είναι μια απάντηση και στα παπαγαλάκια για τη γενιά του φραπέ! Πρέπει όμως και κάποιοι που ομφαλοσκοπούν χρόνια τώρα να καταλάβουν ότι η ενότητα σε τούτη τη φάση είναι το πρώτιστο καθήκον για την απελευθέρωση της πατρίδας και του ελληνικού λαού. 
Με πληροφορίες http://www.agrinioculture.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ