Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

15 συλλήψεις μετά τα επεισόδια στο Μεσολόγγι – Κρίσιμη η κατάσταση του νεαρού τραυματία

Σταθερή αλλά κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του νεαρού που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών και τραυματίστηκε στο κεφάλι στα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το απόγευμα..... μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο Μεσολόγγι.
Μετά από έρευνες της αστυνομίας τόσο στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην πόλη, όσο και σε οπαδούς του Παναθηναϊκού, εντοπίστηκαν ρόπαλα, κράνη και άλλα αντικείμενα τα οποία κατασχέθηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 19 προσαγωγές από τις οποίες οι 15 έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι προσαγωγές αφορούν νεαρούς ηλικίας 20 – 25 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ