Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Η Δημοκρατία δε δολοφονείται..!

Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλ/νίας
                                                         19-9-2013
Η Δημοκρατία δε δολοφονείται..!
Η Ελληνική κοινωνία στέκεται εμβρόντητη μπροστά στην πρωτοφανή έξαρση της φασιστικής βίας στη χώρα  που ματώνει τη δημοκρατία, που δολοφονεί  και επιδιώκει τη  γενίκευση του τρόμου…   Οι νεοναζί της Χ.Α. δρουν ασύστολα, ανεμπόδιστα  και δυστυχώς όχι μόνο…

 Η αδυσώπητη πολύπλευρη κρίση που μαστίζει  τη χώρα και το λαό μας έχει δημιουργήσει συνθήκες και έδαφος  στις δυνάμεις  της πολιτικής ανωμαλίας . Δυστυχώς –επαναλαμβάνουμε- δηλώσεις  διακριτών και υψηλών  πολιτικών παραγόντων δίνουν  έμμεση αλλά σαφή νομιμοποίηση στην εγκληματική δράση των χρυσαυγιτών.
Η επικίνδυνη παρέμβαση του Βουλευτή επικρατείας της Ν.Δ. και εξ απορρήτων πρωθυπουργικού συμβούλου κου Λαζαρίδη, που σκόπιμα και κυρίως εμπρηστικά, αναπτύσσει τη θεωρία των δύο άκρων, ακόμη  και αυτή τη στιγμή της απόλυτης δολοφονικής βαρβαρότητας της Χ.Α.
Επικίνδυνη, τυφλή,  βίαιη που φτάνει τα όρια της πολιτικής παράκρουσης  και η  δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και αντιπροέδρου της κυβέρνησης κου Βενιζέλου ,που προβοκατόρικα, μεταθέτει τις πολιτικές ευθύνες για την ένταση και τη βία στη χώρα και  ουσιαστικά  αβαντάρει –κι αυτός- τη θεωρία των δύο άκρων.
Ο Ελληνικός λαός,  θα απομονώσει, θα απαξιώσει και θα μηδενίσει  τη δράση των φασιστικών και νεοναζί μορφωμάτων. Η δημοκρατία θα βρει το δρόμο της γιατί αυτή είναι η επιλογή της τεράστιας πλειονότητας των Ελλήνων πολιτών. Οι ώριμες πολιτικές δυνάμεις με νηφάλιο τρόπο και καθαρό πολιτικό λόγο θα διαφυλάξουν την ομαλότητα και θα διασφαλίσουν τη λειτουργία της δημοκρατίας.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή  Αιτωλ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει  τη στυγερή, αποτρόπαια και εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το χέρι του εντεταλμένου χρυσαυγίτη.  Η  Χρυσή Αυγή νεοναζί -εγκληματική οργάνωση και ως εκ τούτου  εχθρός του Λαού και της Δημοκρατίας, επιβάλλεται ως τέτοια να αντιμετωπιστεί από κάθε δημοκράτη πολίτη της χώρας.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες  της Αιτωλοακαρνανίας να σηκώσουν ασπίδα προστασίας στη δημοκρατία και να απομονώσουν το φάντασμα του ναζισμού και της Χρυσής Αυγής στο Νομό μας.

Γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ