Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Σοβαρό τροχαίο τώρα στην Ε.Ο Αγρινίου Μεσολόγγιου (φωτο)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο Αγρίνιο, στα γεφύρια του Αλάμπεη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν προς Μεσολόγγι, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά και με σφοδρότητα με φορτηγό που κινούνταν προς Αγρίνιο, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν... αποσαφηνιστεί.Σύμφωνα με τον οδηγό του φορτηγού, το Ι.Χ. ξέφυγε απο την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να γίνει η σύγκρουση. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών ενώ το φορτηγό εκτράπηκε της πορείας του σύρθηκε για αρκετά μέτρα για να καταλήξει σε ρέμα.
Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ