Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε κύριε υπουργέ

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε κύριε υπουργέ
Η επίσκεψη του συντοπίτη μας υπουργού υγείας κ. Κουρουμπλή στο νοσοκομείου Αγρινίου έδειξε για μια ακόμη φορά ότι η τέχνη της πολιτικής προσέγγισης με τους πολίτες – ψηφοφόρους για το σύνολο των συστημικών πολιτικών είναι ίδια και... 
απαράλλακτη με αυτή που γνωρίζουμε ότι επικρατεί εδώ και κάμποσες δεκαετίες σε αυτό τον τόπο και που με μεγάλη διάθεση σαρκασμού την απολαμβάνουμε στις παλιές ελληνικές ταινίες.
Παρότι παλιά καραβάνα της πολιτικής ο εν λόγω υπουργός βρέθηκε τα τελευταία χρόνια στο πολιτικό άρμα του ΣΥΡΙΖΑ που υποσχέθηκε να φέρει στη πολιτική ζωή του τόπου το νέο, το διαφορετικό, το καινοτόμο. Αντί γι αυτό όσοι βρεθήκαμε στη συνάντηση μαζί του «απολαύσαμε» τις τοποθετήσεις του, τις απαντήσεις του, καθώς και τις εξαγγελίες του. 
Μάθαμε έκπληκτοι ότι τα λεφτά που μας χρωστάνε λιμνάζουν στην τράπεζα εδώ και καιρό και δεν κατανοεί για ποιο λόγο δεν τα παίρνουμε και διαμαρτυρόμαστε κιόλας για απλήρωτη εργασία. 
Μάθαμε επίσης ότι ο υπουργός δεν γνώριζε τίποτα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο γιατί κανένας δεν φρόντισε να τον ενημερώσει!!! Τέλος έταξε ότι θα προκηρύξει πέντε θέσεις επικουρικών γιατρών από μια που του ζήτησε η διοίκηση και τον Οκτώβριο θα έρθουν έξι μόνιμοι γιατροί με ότι ειδικότητες επιλέξει το νοσοκομείο. Όλα αυτά τα είπε ενώ σε λίγες μέρες έπαυε να υπηρετεί ως επικεφαλής στο αρμόδιο υπουργείο. Στις πληθωριστικές αυτές εξαγγελίες του δυστυχώς δεν συμπεριέλαβε και την ίδρυση πανεπιστημιακής ιατρικής σχολής στη πόλη του Αγρινίου προκειμένου να λύσει και το πάγιο αίτημα των φορέων της περιοχής μας για την ίδρυση αυτόνομου πανεπιστημίου στην πόλη μας.
Οι επίδοξοι πολιτικοί σωτήρες που απευθύνονται στους πολίτες πιστεύοντας ότι βρίσκονται στη χώρα των λωτοφάγων και που πράττουν με τέτοιο τρόπο σαν να μη κυβέρνησαν ούτε μια μέρα, σαν να μην ψήφισαν μέτρα που σκορπούν τον κοινωνικό όλεθρο, πολύ σύντομα θα λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει από τον ελληνικό λαό.

Το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Αγρινίου

1 σχόλιο :

  1. Τα ψέμματα του υπουργού τα γνωρίζαμε απο καιρό.Δεν ντρέπεται λίγο,που ενώ πήγε σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας,στην πατρίδα του ήλθε προεκλογικά; Προφανώς οι κατόπιν εορτής ανέξοδες υποσχέσεις του δεν θα τηρηθούν,μια και δεν πρόκειται να παραμείνει υπουργός μετά τις εκλογές.Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα όσα προσέφερε στο νοσοκομείο,κατά τη θητεία του.Θα ψάξουμε να βρούμε καόποιον άλλο,για να μας δώσει άλλο ένα τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ