Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015

Απεγκλωβισμός της Αρέντας από το Δήμο Αγρινίου

Δυο ολόκληρες ημέρες έμειναν αποκλεισμένοι περίπου 300 άτομα, στην πλειοψηφία τους δημότες Αγρινίου, στον οικισμό Αρέντα όταν μέρος πλαγιάς -λόγω έντονης βροχόπτωσης αποκολλήθηκε και κατέστρεψε ολοκληρωτικά τον μοναδικό δρόμο πρόσβασης....
στο ορεινό χωριό.
Παρά την άμεση ενημέρωση της Αστυνομίας Αγρινίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ως αρμόδια αρχή, δήλωσε αδυναμία να προσφέρει την οποία βοήθεια.
Σωτηρία τελικά κρίθηκε η παρέμβαση του δήμου Αγρινίου, όπου με εντολή του δημάρχου κ. Γιωργου Παπαναστασιου μισθώθηκε ειδικό μηχάνημα διάνοιξης το οποίο έφτασε αμέσως το σημείο.
Παρουσία του αντιδημάρχου Αγρινίου κ. Ανδρεα Καλαμπαλίκη άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης με αποτέλεμα την επόμενη ημέρα ο δρόμος να δόθει και πάλι στην κυκλοφορία. 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Αρεντα" και όλες οι οικογένειες του χωριού ευχαριστούν θερμά τον δήμαρχο και αντιδήμαρχο Αγρινίου, και τους προσκαλούν στη μάζωξη των κατοίκων που θα γίνει την Κυριακή 16 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ