Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

Το χορευτικό Τμήμα του Δήμου Αγρινίου σε FESTIVAL στη Τουρκία

Το χορευτικό Τμήμα του Δήμου Αγρινίου, συμμετείχε στο «THE 10th SARAY BELEDIYESI INTERNATIONAL FOLKLORE FESTIVAL» στην πόλη SARAY της Τουρκίας, από 17 μέχρι 25 Αυγούστου 2015.‘Έδωσε παραστάσεις στο... SARAY και στην πόλη BUYUK YONCALI μαζί με άλλα γκρουπ από την Τουρκία, Ρωσία, Πολωνία, Αργεντινή, Σλοβακία, Κροατία, Σερβία.

Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή, περιελάμβανε εκτός των άλλων και δύο ημερήσιες εκδρομές στην Κωνσταντινούπολη, όπου είχε τη χαρά να επισκεφτεί την Αγιά Σοφιά, το Πατριαρχείο, την Παναγία των Βλαχερνών, το Μπαλουκλί, τη Σκεπαστή Αγορά. Στην επιστροφή, το χορευτικό Τμήμα, επισκέφτηκε την Αδριανούπολη, το Διδυμότειχο την Αλεξανδρούπολη διανυκτέρευσε στην Κομοτηνή και την άλλη μέρα συνέχισε το ταξίδι της επιστροφής, προς Αγρίνιο, μέσω Καβάλας και Βέροιας. 
Εμφάνιση DSC_1708-1200.JPG
Μετά το πέρας των παραστάσεων του χορευτικού τμήματος του Δήμου Αγρινίου και κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ, δόθηκε η ευκαιρία στα μέλη μας να διοργανώσουν μια μοναδική Ελληνική Βραδιά. Μαγείρεψαν παραδοσιακά φαγητά και προσέφεραν τσίπουρο, ενώ παράλληλα παρέδωσαν μαθήματα Ελληνικών χορών.

Στην αποστολή επικεφαλής ήταν η Πρόεδρος της ΚΕΔΑ και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία έτυχε ιδιαίτερης φιλοξενίας από το Δήμαρχο της Πόλης κ. ΝΑΖΜΙ ΤΣΟΠΑΝ και τον Αντιδήμαρχο κ. ΑΡΙΦ ΕΓΚΕΡΕΜ, οι οποίοι μάλιστα της πρότειναν Αδελφοποίηση των δύο πόλεων. Επίσης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της C.I.O.F.F TOURK Κ.MUAMMER ASLAN ο οποίος προσκάλεσε το Χορευτικό στο “COPLOU INTERNATIONAL FOLKLORE FESTIVAL” που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2016 

Στο υπέροχο αυτό ταξίδι συμμετείχαν τριάντα χορευτές και χορεύτριες με τους Μουσικούς. Την ευθύνη του χορευτικού τμήματος είχε ο χοροδιδάσκαλος κ. Χαράλαμπος Τσιάμης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ