Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

Προσχώρηση ηχηρών ονομάτων της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας στη «Λαϊκή Ενότητα»

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, μέσα από τις γραμμές της «Λαϊκής Ενότητας»

Ήδη, από τις πρώτες μέρες της ανάληψης της κυβέρνησης από το ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει σαφής αλλαγή επιλογών και στόχων, με εγκατάλειψη των συνεδριακών αποφάσεων, των προεκλογικών εξαγγελιών του κόμματος και των...
προγραμματικών δηλώσεων του Πρωθυπουργού.
Σ’ αυτό το διάστημα των 7 περίπου μηνών της κυβέρνησης, το κόμμα απαξιώθηκε και ακυρώθηκε ως μη υπάρχον, αφού σε καμία, μα καμία επιλογή δε ζητήθηκε η γνώμη του. Η κοινωνία, που είχε συνυφασμένες τις ελπίδες της με τη νέα κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο διαψεύστηκε ως προς τις προσδοκίες της, αλλά είδε με τρόμο να της φορτώνεται ένα νέο μνημόνιο, πιο άγριο από κάθε άλλη φορά!
Είναι πλέον ολοφάνερο πως ο ΣΥΡΙΖΑ μετατράπηκε, από την ηγετική κυβερνητική του ομάδα, σε μνημονιακό κόμμα, παρά και ενάντια στα όσα είχε διακηρύξει, παρά και ενάντια στο μεγαλειώδες ΟΧΙ του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου. Είναι κατά συνέπεια αδύνατο οι χιλιάδες αριστεροί και δημοκράτες αγωνιστές, που πάλεψαν αυτά τα χρόνια ενάντια στην υποταγή και εξαθλίωση των μνημονίων, να στηρίξουν μνημονιακές πολιτικές, είναι αδύνατον να στηρίξουν τον μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ.
Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κόσμος της Αριστεράς και των κινημάτων, που χρόνια αντιπαλεύει τα μνημόνια και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται, για συνεχώς καλύτερη προοπτική για την κοινωνία μας, κρατώντας ζωντανές τις αριστερές και ριζοσπαστικές παραδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Θα διεκδικήσουν την πολιτική και κινηματική εκπροσώπηση του ΟΧΙ, μέσα από τη συγκρότηση ενός πλατιού, ενωτικού, λαϊκού και ριζοσπαστικού μετώπου, που θα παλέψει για την ανατροπή των μνημονίων. Με στόχο να ανασάνουν τα εργατικά και λαϊκά στρώματα, που έχουν εξαθλιωθεί από τις αντιλαϊκές, νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

Καλούμε τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, να συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε, μέσα από τις γραμμές της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Γαλατάς Θανάσης (Γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας)

Κολοβός Γιάννης (Μέλος του συντονιστικού της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας)

Ευπατρίδη Βαλάντη (Μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας)

Καρανικόλας Γρηγόρης (Μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας)

Παρασκευά Ευδοξία (Μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας)

Παπασάικας Περικλής (Μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας)

Κούστας Κώστας (Μέλος Περιφερειακής Συντονιστικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Ελλάδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ