Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

Στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου η Δυτική Ελλάδα. ΣΧΟΛΙΟ: Η Αιτωλοακαρνανία είναι στον σχεδιασμό;

Εμφάνιση DSC02545.jpg
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015
Στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου η Δυτική Ελλάδα
Τη δέσμευση της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται στο επιχειρησιακό πλάνο που έχει σχεδιάσει και εγκρίνει, επανέλαβε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΠΑ Κώστας Ανδριοσόπουλος κατά τη....
διάρκεια συνάντησης που είχε με τους Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Γιώργο Αγγελόπουλο και Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκο Υφαντή.
Κατά τη σύσκεψη που έγινε σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας, τονίστηκε η στενή και διαρκής συνεργασία μεταξύ της Π.Δ.Ε. με την ΔΕΠΑ και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ενώ στη συνάντηση συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Θανάσης Γιανναδάκης.
Ήδη προγραμματίστηκε σε άμεσο χρονικό διάστημα, επόμενη συνάντηση σε συνέχεια των προηγούμενων, προκειμένου να διευκρινιστούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το σενάριο που προκρίνεται στο επιχειρησιακό πλάνο της ΔΕΠΑ για την έλευση του αερίου στην περιοχή (με δημιουργία ΕΠΑ - Εταιρία Παροχής Αερίου κ.λπ).
«Η έλευση του φυσικού αερίου στη Δυτική Ελλάδα ήταν και παραμένει προτεραιότητα για την Περιφέρειά μας. Διαρκής στόχος μας είναι η ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας και της ανταγωνιστικότητας της Δυτικής Ελλάδας με παράλληλη μείωση του ενεργειακού κόστους για επιχειρήσεις και νοικοκυριά» επεσήμανε ο Γ. Αγγελόπουλος, ενώ από την πλευρά του ο Ν. Υφαντής σημείωσε πως «το φυσικό αέριο είναι μια πηγή ενέργειας οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον. Ο εμπλουτισμός του ενεργειακού μίγματος με φιλικότερες μορφές ενέργειας (φυσικό αέριο, ΑΠΕ, κ.λπ.) θα συμβάλλει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής».

Η συνάντηση αυτή συμπίπτει χρονικά με την αναθεώρηση του Περιφερειακού Χωροταξικού Σχεδιασμού, την εκπόνηση του πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την έναρξη του Π.Ε.Π. Δυτ. Ελλάδας 2014-2020 (νέο ΕΣΠΑ).

ΣΧΟΛΙΟ: Η Αιτωλοακαρνανία κ. Υφαντή είναι μέσα στο επιχειρησιακό πλάνο;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ