Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

Δυναμική η Διαμαρτυρία στο Σαμάρι για το Κέντρο Υγείας Κατούνας


Εκατοντάδες ακόμα και ηλικιωμένοι κάτοικοι της Κατούνας και των γύρω χωριών συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στο κόμβο Σαμάρι (Εθνική οδός Αμφιλοχίας Αγρινίου) ζητώντας την απρόσκοπτη λειτουργία του....
Κέντρου Υγείας Κατούνας.
    Οι Κάτοικοι ζήτησαν να γίνουν άμεσα οι ενέργειες για στελέχωση του Κέντρου Υγείας με ιατρικό- νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να μπορεί να προσφέρει τα αυτονόητα για την προστασία της ζωής των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής. 

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει μια αναστάτωση αφού το κέντρο υγείας που εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους παραμένει κλειστό χωρίς γιατρούς, με εγκληματικές συνέπειες για τη ζωή, τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών.
      Οι Κάτοικοι έκλεισαν το δρόμο Αμφιλοχίας - Αγρινίου για 15 λεπτά συμβολικά, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το σύστημα υγείας που νοσεί βαρύτατα και στη Κατούνα. 
     Παρόντες στη διαμαρτυρία ήταν ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας  Γεώργιος Αποστολάκης, ο Βουλευτής του Κ.Κ.Ε Νίκος Μωραΐτης, ο βουλευτής της Χρ. Αυγής Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο επικεφαλής της μείζονας αντιπολίτευσης του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Θύμιος Φερεντίνος,  ο Δημοτικός σύμβουλος ΞηρομέρουΧρήστος Κολοβός, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, κ.α.
Περισσότερες φωτο κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ