Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

Ηλίας Γεωργαλής: "Η ΟΜΙΧΛΗ"

Σχόλιο στα γεγονότα του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου
     Πριν σχολιάσω το γεγονότα που διαδραματίσθηκαν στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο του Ξηρομέρου, να υπενθυμίσω ή να γνωρίσω πως υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται και εμπλέκονται χρόνια με τα Κοινά, όχι για να καπαρώσουν και να διαχειριστούν, από οποιοδήποτε πόστο, ένα...
κομματάκι εξουσίας, αλλά απ΄την βαθύτατη υπαρξιακή ανάγκη να αντισταθούν στην εκάστοτε Εξουσία, την αυθαιρεσία και τους μηχανισμούς της. Επιπλέον δε, από ένα βαθύ πολιτικό πατριωτισμό που συνδέεικάθε πέτρα και κάθε άνθρωπο του τόπου που πέρασε και θα περάσει με ένα συνολικό όραμα. Αν αυτό καταλήγει σε συλλογική δράση, παρεμβάσεις, συνειδησιακές αλλαγές και μετασχηματισμούς,  είναι καλοδεχούμενα.
      Δεν με νοιάζει να βλογήσω τα γένια μου, αλλά  η προσωπική εμπλοκή  μου,βγάζει την γλώσσα στις καρέκλες, τα δημαρχιλίκια, τον παραγοντισμό. Κι αυτό είναι επιλογή ζωής. Κι ο πιο βλάξ θα καταλάβαινε πως αν κατι τέτοιο επιθυμούσα ο δρόμος ήταν στρωμένος….

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ