Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ - ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Υπάρχει τοπικά η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ; Θα απευθυνθεί με ανοιχτό κάλεσμα,  εκτός αυτών που απεχώρησαν από το ΣΥΡΙΖΑ  και σε κάθε τίμιο άνθρωπο που αισθάνεται τις τραγικές επιπτώσεις που έχει στη ζωή του, στην κοινωνία και γενικά στη χώρα μας η εφαρμογή των μνημονίων;
Η καθυστέρηση αυτής της πρωτοβουλίας έχει αρχίσει και ανησυχεί πολλούς αριστερούς  και ανένταχτους πολίτες του νομού, που θέλουν να....
ενταχθούν και να δραστηριοποιηθούν στο ΕΝΩΤΙΚΟ Αντιμνημονιακό μέτωπο με τον Π. Λαφαζάνη, τον Δ. Στρατούλη, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Θανάση Πετράκο, τον δικό μας Γιάννη Κολοβό κ.α.
Η οικοδόμηση ενός νέου αντιμνημονιακού εγχειρήματος της Αριστεράς δεν μπορεί να γίνει μόνο με τη μεταφορά ενός τμήματος Σύριζα, ενός κόμματος κάποιων παραγόντων και μηχανισμών, που οδήγησε εδώ που οδήγησε όλη την αριστερά και την ελληνική κοινωνία από τις «κολοτούμπες» του ΣΥΡΙΖΑ. Με την επτάμηνη διακυβέρνηση από τους ολίγους, εν κρυπτό από το λαό, με αναβλητικότητα και συνεχείς υποχωρήσεις στις όποιες αποφάσεις διολισθαίνοντας σε έναν αριστερό νεοφιλελευθερισμό!   
Εκτός και αν ορισμένοι αναζητούν τη νέα πολιτική στέγη ως κόμμα ζηλωτών που δεν αποδέχονται καμία άλλη ανθρώπινη άποψη εκτός του (Θεού) κόμματος, πλην εκείνης της ηγεσίας τους και όλους τους υπόλοιπους τους θέλουν για ψηφοφόρους!
Η επιστροφή στο παρελθόν ενός «καλού ΣΥΡΙΖΑ», χωρίς πραγματικά διαφορετική στρατηγική/πολιτική, καλλιεργώντας τις ίδιες εκλογικές και κοινοβουλευτικές αυταπάτες θα είναι καταστροφική για όλους.
ΥΓ. Η κρισιμότητα, η ταχύτητα, η πυκνότητα των εξελίξεων και οι επιδιωκόμενοι στόχοι ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ