Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

Εργασίες Συντήρησης Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αγρινίου

Η Δημοτική Αρχή πιστή στις δεσμεύσεις της για αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων πραγματοποιεί εργασίες  συντήρησης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μιχάλης Κούσης».
Στόχος των εργασιών, η παράδοση τον Σεπτέμβριο ενός αρτιότερου...
 Αθλητικού Κέντρου το οποίο θα βοηθήσει την προσπάθεια των ομάδων, οι οποίες γυμνάζονται και αγωνίζονται στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ.
Συγκεκριμένα οι εργασίες περιλαμβάνουν χρωματισμό των εσωτερικών χώρων του κλειστού γυμναστηρίου και συντήρηση των γηπεδικών εγκαταστάσεων.
Η Δημοτική Αρχή, αναλογιζόμενη επίσης τη γενικότερη δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα και την ανάγκη για συντήρηση του χώρου, εκτελεί τις εργασίες  αποκλειστικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. Με τη σωστή διαχείριση και την εργασία των ατόμων-ελαιοχρωματιστών της κοινωφελούς εργασίας (πενταμηνιτών) πραγματοποιήθηκε ο χρωματισμός των εσωτερικών χώρων του κλειστού γυμναστηρίου, έργο το οποίο θα συμβάλλει στην καλαισθησία και την ευπρέπεια του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ