Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Λαφαζάνης: «Για τη ρήξη θα ευθύνεται ο Τσίπρας»

Ανοιχτό αφήνει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του πως η λύση για την κρίση στην Ελλάδα είναι η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Κεφάλαιο», που....
δημοσιεύεται το Σάββατο, ο επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση, ενώ υπογραμμίζει πως η ψήφιση τρίτου μνημονίου από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «βαρύ ιστορικό ατόπημα».
«Για τη ρήξη θα ευθύνεται ο Τσίπρας», τονίζει ακόμη ο κ. Λαφαζάνης, διαμηνύοντας μάλιστα πως θα συνεχίσει πιο εντατικά περιοδείες, συγκεντρώσεις και υποστηρίζοντας πως αν ακολουθηθεί μνημονιακή πολιτική, «το τελευταίο που θα έχει σημασία είναι η ενότητα».
Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «εκβιαστικό και ανούσιο» το έκτακτο συνέδριο του κόμματος και αποκαλεί «επίπλαστο» το δίλημμα «ή ψηφίζουμε μνημόνιο ή ρίχνουμε την κυβέρνηση».
Κατά τη συνέντευξή του, πάντως, ο πρώην υπουργός επαναλαμβάνει ότι η χώρα θα βγει από το τέλμα μόνο με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα.
http://www.aftodioikisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ