Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Βαριά ήττα (3-0) στα Γιάννενα - Ο Μαλεζάς στον ΠΑΟΚ

Σε ένα ακόμη ματς προετοιμασίας ο Παναιτωλικός δεν έπεισε ότι θα είναι έτοιμος για τις αυξημένες υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα. Έχασε στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ με 3-0 που τον κέρδισε μέσα σε 20 μέρες δυο φόρες με...μεγάλο σκορ. 
Αύριο οριστικά αποχωρεί από τον Παναιτωλικό ο Στέλιος Μαλεζάς που θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και θα υποχρεώσει έτσι την ομάδα του Αγρινίου σε ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση. Η εβδομάδα που έρχεται θα είναι καθοριστική για την ενίσχυση του Παναιτωλικού.
Με εσωτερικές, αλλά και αναγκαστικές αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παρέταξε την ομάδα ο Λιονέλ Πόντες. Ο Χαντάκιας πήρε τη θέση του Μαλέζα στο κέντρο της άμυνας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Κάμπελ. 

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε τον αγώνα με την εξής 11αδα.

Στεφανάκος, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Κέβιν, Μπεχαράνο Ντάνι, Πάουλο, Μάκος, Μήλιος, Βιγιαφάνιες, Κάπελ.

Το αγαπημένο του σχήμα 4-1-4-1 επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός των φιλοξενούμενων.

Ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε τους

Βελλίδης, Ίλιτς, Μιχαήλ, Μπέριος, Τσουκαλάς. Μανιάς, Τσάβες, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Ακόστα, Ναδάλες.

Ο σχηματισμός του Πας ηταν 4-4-2 με προωθημένους τους Τσάβες και Μανιά.

Οι γηπεδούχοι αρκετά νωρίς άνοιξαν το σκορ μιας και μόλις στο 11΄ο Καρανίκας από δεξιά έκανε σέντρα και ο Τσάβες με κεφαλιά νίκησε τους αμυντικούς και τον Στεφανάκο και έδωσε το προβάδισμα (1-0) στην ομάδα του.

Η αντίδραση του Παναιτωλικού ήρθε 8΄αργοτερα όμως το δυνατό σουτ του Πάουλο πέρασε ελάχιστα άουτ από το δοκάρι του Βελλίδη. Τρία λεπτά αργότερα ο Κούσας είχε άστοχη κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κέβιν. Ο Παναιτωλικός παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ φαίνονταν πιο πολύ επιθετικός στο ματς και στο 35΄ειχε σουτ του Βιγιαφάνιες πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων. Ο Πας είχε μια καλή στιγμή στο 39΄όμως ο Στεφανάκος αντέδρασε σωστά στη κεφαλιά του Μανιά. 

Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς κάτι άλλο σημαντικό με τον Παναιτωλικό να προσπαθεί να δημιουργήσει επιθετικά όμως να μην μπορεί να βρει τρόπο να απειλήσει την αντίπαλη περιοχή. 

Χωρίς αλλαγές μπήκαν στο β΄ μέρος οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στην προσπάθεια τους να ισοφαρίσουν . Στο 48΄ο Κάπελ έβγαλε ωραία μπαλιά στον Πάουλο όμως ο Βελλίδης έδιωξε στην καλύτερη ευκαιρία του Παναιτωλικού μέχρι εκείνη τη στιγμή στο ματς . Το σουτ του Μανιά που εξουδετέρωσε ο Στεφανάκος στο 51΄ηταν η απάντηση του Πας.

Στο 58΄ο Στρούνα πήρε τη θέση του Καρανίκα στην πρώτη αλλαγή του αγώνα. Πάλι ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού ηταν ο νικητής στην μονομαχία του με τον Μανιά που απείλησε με σουτ στην φάση του 64΄. 

Δυο λεπτά αργότερα ο Ρομέρο και ο Κουτρουμάνος πήραν τις θέσεις των Μύγα και Μάκου. Την ίδια στιγμή ο Σαπαλίδης αντικατέστησε τον σκόρερ των γηπεδούχων , τον Τσάβες.

Κάπελ και Ίλιτς άγγιξαν το γκολ στο δίλεπτα 69΄-70΄χωρις επιτυχία. Νέα αλλαγή για τον Παναιτωλικό με τον Βασιλείου να παίρνει τη θέση του Βιγιαφάνιες. Οι αλλαγές συνεχίζονται στο ματς και οι Περιστερίδης και Κοζορώνης περνούν στις θέσεις του Βελλίδη και του Τζημόπουλου αντίστοιχα για τον ΠΑΣ.

Οι γηπεδούχοι πιο αποτελεσματικοί σκόραραν και πάλι(2-0) στο 78΄με πολύ ωραίο γκολ του Ίλιτς που πλάσαρε εύστοχα τον Στεφανάκο. Πολλές ήταν οι αλλαγές στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα.

Ο Παπουτσογιανόπουλος αντικατέστησε στο 80΄ τον Ντάνι Μπεχαράνο. Οι αλλαγές ήταν: Στο 83′ Γιάκος και Κρητικός αντί Ίλιτς και Ναδάλες στο 85΄ο Αυγενικού στη θέση του Μανιά και στο 87΄ ο Ρουμπουλάκου στη θέση του Κέβιν.

Την χαριστική βολή στον Παναιτωλικό (3-0) έδωσε ο Τσουκαλάς στις καθυστερήσεις του αγώνα με δυνατό σουτ.

Σίγουρα το ματς στην επανάληψη ηταν πιο καλό ποιοτικά καθώς η ζέστη υποχώρησε. Ο Παναιτωλικός έδειξε σε ακόμη ένα ματς ότι θέλει αρκετή δουλειά και σημαντική ενίσχυση . Περίπου 15 μέρες πριν από το πρώτο ματς του πρωταθλήματος έχει να ανέβει έναν Γολγοθά προκειμένου να είναι ανταγωνιστικός στις επίσημες υποχρεώσεις του.

Φυσικά κανένας δεν κέρδισε ή δεν έχασε τους στόχους του από τα φιλικά του καλοκαιρού. Όμως ότι ακόμα και σε αυτά που έδωσε μέχρι τώρα αγνοεί τη νίκη, αυτό λέει κάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ