Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ            Αγρίνιο, 1 Αυγούστου 2012
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.Δ/νση: Χαρ.Τρικούπη 10
30 100  Α Γ Ρ Ι Ν Ι Ο
Τηλ.: 2641 0 22495, 2641 3 60302
FAX: 2641 0 48498 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δημοπρατείται στις  4 Σεπτεμβρίου, το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων παιδικής χαράς στη θέση παλιά σφαγεία Δήμου Αγρινίου», μετά την έγκριση των όρων δημοπράτησης από την οικονομική επιτροπή που συνεδρίασε την Τρίτη 1 Αυγούστου.
Η συνολική προβλεπόμενη δαπάνη του έργου ανέρχεται στο ποσό των 221.444,00 € και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αστική αναζωογόνηση 2012-2015» στο πλαίσιο του Άξονα προτεραιότητας «2 Αναβάθμιση .....
αστικών υποδομών» του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.
Σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του έργου, προβλέπεται ο σχεδιασμός δύο (2) τμημάτων – χώρων παιδικής χαράς και η προμήθεια-εγκατάσταση σχετικών οργάνων και αστικού εξοπλισμού.
Έτσι δημιουργείται ένας νέος χώρος ψυχαγωγίας για τα παιδιά της πόλης.

Διαβάστε επίσης παρόμοιο θέμα εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ