Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Πάτρα, 21 Αυγούστου 2012 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ομάδα Τούρκων ποδηλατών υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. Την ομάδα αποτελούσαν ο Φεριντούμ Εκμεντσί, ο Εμίν Ογκιούζ, ο Οζγκιούρ Ινάντς και ο Μάικλ Σπίλμαν. 
Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από το Μόναχο, ποδηλάτησαν έως τη Βενετία, διεκπεραιώθηκαν στην Ηγουμενίτσα και από εκεί έφτασαν, σήμερα, ποδηλατώντας στην Πάτρα. Θα συνεχίσουν το ταξίδι μέχρι την Αθήνα και από εκεί, αφού διέλθουν Κρήτη και Ρόδο θα καταλήξουν στην Αττάλεια από όπου και κατάγονται. 
Στο ελληνικό τμήμα της διαδρομής τους, τους συνοδεύει ο Γιώργος Φαρφαράς από το Ελληνικό Συντονιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Ποδηλατικών Διαδρομών Eurovelo. 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης υποδέχθηκε τους επισκέπτες και ..... υπογράμμισε τη σημασία που έχει για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η θεσμική κατοχύρωση των διευρωπαϊκών διαδρομών για ποδήλατο καθώς και η ανάπτυξη αυτής της μορφής ποδηλατικού τουρισμού. 
Ταυτόχρονα ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε τη σταθερή διαθεσιμότητα της Περιφέρειας για την ανάπτυξη ειδικών ποδηλατικών διαδρομών, προτεραιότητα που είναι ενταγμένη στο Τριετές Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας, ενώ, επίσης, ανταλλάχθηκαν απόψεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού, πολύ περισσότερο, αφού, καθώς τόνισε ο Απόστολος Κατσιφάρας, «σε πολλές περιπτώσεις αυτές οι δράσεις ξεκινούν από στέρεες πρωτοβουλίες των πολιτών». 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Γεωργιόπουλος πρότεινε στην ομάδα των ποδηλατών, με δεδομένη την απόφαση της Κωνσταντινούπολης να διεκδικήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, να διοργανωθεί μια διεθνής ποδηλατική διαδρομή από την Κωνσταντινούπολη έως την Αρχαία Ολυμπία με σκοπό την προβολή της υποψηφιότητας της Τουρκικής πόλης. 
Στη συνάντηση συμμετείχε και ο κ. Γιώργος Κανελλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ