Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 2ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων στο Λιμάνι Μεσολογγίου.

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012, τα εγκαίνια της 2ης Έκθεσης Τοπικών Προϊόντων στο Λιμάνι Μεσολογγίου.
Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία του Βιετνάμ ενώ την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Πρέσβης του Βιετνάμ στην Ελλάδα Binh Vu, ο οποίος στο χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε την καλή συνεργασία και τους φιλικούς δεσμούς που αναπτύσσονται με τη περιοχή μας, αλλά και τις εμπορικές σχέσεις που έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται το τελευταίο χρόνο.
Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν ... επίσης ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μ. Τριανταφύλλου, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Ν. Καραπάνος, ο δήμαρχος Τρίπολης Γ. Σμυρνιώτης, ο δήμαρχος Αγρινίου Π. Μοσχολιός, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας Κ. Μπόκας, αντιδήμαρχοι γειτονικών δήμων, και εκπρόσωποι αρχών και φορέων της περιοχής.

Το πρόγραμμα της 2ης μέρας έχει ως εξής:
Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012
20:00 Εκδήλωση με θέμα: «Νέες καλλιέργειες – Βιολογική Γεωργία»
22:00 Παραδοσιακοί Χοροί από το Χορευτικό του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
22:30 Κληρώσεις δώρων 2ης ημέρας – Μουσική βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ