Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ- ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ

Πάτρα, 31 Αυγούστου 2012 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Με ομόφωνο ψήφισμά του, που το εισηγήθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, στην τελευταία του συνεδρίαση, εξέφρασε την κατηγορηματική του αντίθεση στις σχεδιαζόμενες περικοπές στα προνοιακά επιδόματα. 
Το ψήφισμα αναφέρει τα εξής: 
«Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στις σχεδιαζόμενες περικοπές στα προνοιακά επιδόματα που λαμβάνουν τα Άτομα με Αναπηρία, είτε αυτές αποφασισθούν καθολικά σε ... όλους τους δικαιούχους, είτε έμμεσα, με την θέσπιση εισοδηματικών κριτηρίων. 
Το Περιφερειακό Συμβούλιο κατανοεί πλήρως την ανάγκη για πλήρη έλεγχο στους δικαιούχους έτσι ώστε τα προνοιακά επιδόματα να τα λαμβάνουν αποκλειστικά και μόνο όσοι πραγματικά τα δικαιούνται. 
Ταυτόχρονα υπογραμμίζεται ότι τα Άτομα με Αναπηρία και η συνεχής προσπάθεια για την υποστήριξη και την πλήρη κοινωνική τους ένταξη αποτελεί το μέτρο της κοινωνικής πολιτικής και της ευαισθησίας σε κάθε κοινωνία. 
Με βάση αυτή τη γενικότερη αντίληψη, το Περιφερειακό Συμβούλιο καλεί τα συναρμόδια υπουργεία και την κυβέρνηση να μην προχωρήσουν σε περικοπές στα προνοιακά επιδόματα επιδεικνύοντας μια στοιχειώδη αντίληψη κοινωνικής πολιτικής κι ευαισθησίας». 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ