Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Δυστυχώς, επιταχύνουμε την διάλυση.

Γράφει ο Μαγια

Ο κόσμος δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους εξοντωτικούς φόρους που του επέβαλαν. Φόροι δισεκατομμυρίων ευρώ δεν πρόκειται να εισπραχθούν σε καμία περίπτωση. Τα εκατοντάδες χιλιάδες χρεωστικά εκκαθαριστικά της εφορία έχουν κάνει του πολίτες να παραμιλάνε. Παράλληλα, η ανεργία καλπάζει. Επί θύραις το νέο τσουνάμι λουκέτων στην αγορά και ο Αρμαγεδδώνας των 11,5 δισεκ. που θα επιφέρει την απόλυτη φτωχοποίηση της κοινωνίας!
Η διάλυ­ση επιταχύνεται και η διέξοδος μετατίθεται βιαίως όλο και πιο μακριά, 
καθώς η άτολμη ελληνική κυβέρνηση, που συναπαρτίζουν πολιτικοί ηγέτες ανάλογης ποιότητας, αδυνατεί να διακρίνει ότι, η κρίση χρησιμοποιείται για άλλη μια φορά ως ευκαιρία για μια τεράστια αναδιανομή εισοδήματος και ....
πλούτου προς όφελος αυτών που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία, τους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς, τα διαπλεκόμενα παρασιτικά συμφέροντα και τους λοιπούς εγχώριους μισθοφόρους και κουκουλοφόρους της τρόικας των δανειστών
Οι Γερμανοί, έχοντας απέναντί τους ως πρωθυπουργό τον «μετανοημένο» Αντώνη Σαμαρά και ως υπουργό Οικονομικών τον «ταλιμπάν» του Μνημονίου, Γιάννη Στουρνάρα, έχουν κυριολεκτικά αποχαλινωθεί, καθώς αισθάνονται ότι τώρα μπορούν να περάσουν τα πάντα για την οικονομική εξουθένωση των Ελλήνων και τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου της χώρας μας αντί πινακίου φακής.
«Θα πάρω τα μέτρα κι ας πέσω», φέρεται να λέει σε στενούς συνεργάτες του ο πρωθυπουργός, Α. Σαμαράς, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Κυριακάτικης Real news.
Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, είναι αδίσταχτη και αποφασισμένη να εκτελέσει μέχρι «κεραίας» την αποστολή, που της έχουν αναθέσει.

Η εποχή που ο Α. Σαμαράς, ύψωνε την αντιμνημονιακή σημαία έχει περάσει. Τώρα υποστέλλεται και η “αναδιαπραγμάτευση”

Και ιδού η επιβεβαίωση!

Το Φθινόπωρο προβλέπεται ταραγμένο. Θα αποδειχθεί καταλυτικό, σε συνάρτηση και με τις αποδιαρθρωτικές εξελίξεις στην Ευρωζώνη.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ