Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

"Καζάνι" που βράζει τα Αη Βασιλιώτικα Αγρινίου

Με.. τα νεύρα κατοίκων, πυροσβεστών και αστυνομίας παίζουν άγνωστοι νεαροί στα Αη Βασιλιώτικα του Αγρινίου, από το απόγευμα του Σαββάτου. Σημειώνονται αλλεπάλληλες φωτιές σε διάφορα σημεία. Τυχαία; Η δημοτική αρχή απούσα. Η περιοχή αρχίζει και διαμορφώνει χαρακτηριστικά γκέτο, δυστυχώς!   
Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι - οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις ακολουθούν την ένοχη σιωπή - άγνωστοι...
νεαροί στην περιοχή, που έχει συνεχή περιστατικά μικροπαραβατικότητας τα τελευταία χρόνια, από την δύση του ήλιου και μετά, βάζουν φωτιές σε διάφορα σημεία και συγκεκριμένα, σε ξερά χόρτα, πλαστικά, ακόμη και σε… κώλωνες της ΔΕΗ , δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα στην περιοχή.
Τα τηλέφωνα στην Πυροσβεστική και στην Αστυνομία, είναι συνεχή από κατοίκους που διαμαρτύρονται για την κατάσταση, ενώ τα πυροσβεστικά οχήματα πηγαινοέρχονται στην περιοχή, συνοδεία αστυνομικών, ώστε να αποφευχθούν επιθέσεις με πέτρες από τους νεαρούς. Μήπως τελικά οι εθνικαράδες ετοιμάζουν επέμβαση εκκαθάρισης των Ρομά; Δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι ότι απλός μετατοπίζουν το πρόβλημα με τα κυνηγητά και τους λεονταρισμούς αντί της οριστικής θεσμικής λύσης, όποιου προβλήματος υπάρχει στην περιοχή; 
Ο κ. Δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου ως πότε θα παίζουν το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου;   
Με πληροφορίες απο το http://www.agriniopress.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ