Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στη Παραβόλα (video)

Σχετικά καλύτερη είναι η εικόνα στην μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί στην Παραβόλα του δήμου Αγρινίου, που όμως έχει προκαλέσει μεγάλες ζημιές στο πευκοδάσος της περιοχής. Στο σημείο και ο Περιφερειάρχης, ερωτηματικά για τα ελλιπεί εναέρια μέσα.
Συνεχίζουν την μάχη με τις φλόγες πυροσβεστικές δυνάμεις από την Αιτωλ/νία, αλλά και άλλες περιοχές, ώστε να κατασβεστεί η μεγάλη φωτιά που ...
βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη μεταξύ Παραβόλας και Αφράτου, καίγοντας δασική έκταση με πουρνάρια και πεύκα. Λίγο μετά τις 12 και εξαιτίας των ισχυρών ανέμων η φωτιά «μπήκε» στο πανέμορφο πευκοδάσος της περιοχής, προκαλώντας μεγάλες ζημιές, ενώ την ίδια στιγμή, εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός, ότι μόλις ένα Canadair συμμετείχε στην πυρόσβεση και αυτό κατά διαστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ