==► ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ: "Πολλαπλά εκτεθειμένη η Δημοτική Αρχή – Αποκαλυπτική η έκθεση των Ορκωτών Λογιστών"  ==► ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ   ==► Κριτική και προτάσεις του Δημήτρη Τραπεζιώτη, για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας  ==► Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου για το Πολυτεχνείο  ==► ΣΥΡΙΖΑ: ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΑΠΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ  ==► ΓΕΑ: Κυριακή 24 Νοεμβρίου το «Τρέχω, βαδίζω, ποδηλατώ στην πόλη μου»  ==► Υπεγράφη η πρόσκληση για το καινούργιο πρόγραμμα «Νέων Γεωργών» ύψους, 410 εκατ. ευρώ  ==► Μίλτος Ζαμπάρας Με Πείσμα και Όραμα: Η Δυτική Ελλάδα μπορεί να κερδίσει μάχες  ==► Η ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΠΟΛΛΩΝ - Σχετικά με τη σύσταση “Ενεργειακών Κοινοτήτων"  ==► Χριστίνα Σταρακά: Ντροπή να μιλάτε για ανάπτυξη όταν η οικονομία και η κοινωνία στενάζουν (βίντεο)  ==► “Όχι” σε μείωση ΦΠΑ στο ελαιόλαδο, λέει το Μαξίμου   ==► Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ  ==► Χριστίνα Σταρακά: Ένα βήμα πριν την οριστική κατάρρευση η ελληνική κτηνοτροφία - Απαιτείται εθνικό σχέδιο διάσωσης της και όχι «κούφια λόγια»  ==► ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ: "Εμμονή στο λάθος" - Άρθρο στα “Νέα Σαββατοκύριακο”  ==► Δημιουργία, στην πόλη των Αγρινιωτών   ==► ΚΚΕ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ  ==► Η πολιτική ορθότητα εναντίον Πολάκη, η ανδροφοβία/μισανδρισμός της ελληνικής κοινωνίας και τα εκατομμύρια της Λινού  ==► Ο.Α.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ  ==► 50 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ ΟΔΗΓΗΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ  ==► Ανακοίνωση Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στην Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ-νίας  ==► Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ - ΑΔΜΗΕ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ  ==►   ==► Γιατί η Αριστερά δείχνει να μην έχει τόση απήχηση στην κοινωνία;  ==► Με πολλές ειδήσεις η παρουσία Λιβάνιου στην ΚΕΔΕ - Έρχονται αλλαγές σε ΟΤΑ & Περιφέρειες  ==► ΚΚΕ: Ανείπωτη θλίψη, συλλυπητήρια για το θάνατο του συντρόφου Νίκου Ζαραϊδώνη    By The best widgets

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ


Πάτρα, 23 Αυγούστου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το θέμα της περικοπής πόρων προς την Αυτοδιοίκηση θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας που θα συγκληθεί την Τρίτη 28 Αυγούστου, στις 3 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλου» στην Πάτρα, παρουσία του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα. Εισηγητής του θέματος θα είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Γεωργιόπουλος.
Σύμφωνα με την πρόσκληση που υπογράφει ο Πρόεδρος του Σώματος Κώστας Καρπέτας τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:  


  1. Συνέπειες στη λειτουργία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας από τη δραστική περικοπή των κεντρικών αυτοτελών πόρων. (Εισηγητής:Αντιπεριφερειάρχης  Κοιν. Αλληλεγγύης και Οικονομικών  κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος)
  1. Ενημέρωση σχετικά με την αποπληρωμή των οφειλομένων για τη μεταφορά των μαθητών και την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. (Εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης  Κοιν. Αλληλεγγύης και Οικονομικών  κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος)
3. Έγκριση προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Π.Δ.Ε. και Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αχαΐας  για το έργο «ΧΥΤΑ Δυτικής Αιγιάλειας». (Εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης  Περιβάλλοντος και Υποδομών  κ. Νικόλαος Υφαντής)

  1. Παραχώρηση εδαφικών εκτάσεων ιδιοκτησίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Δήμο Πατρέων λόγω μεταφοράς της αρμοδιότητας ανέγερσης σχολικών κτιρίων. (Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος )
  1. Έγκριση έναρξης της διαδικασίας πιστοποίησης των Δημοσίων Κ.Τ.Ε.Ο. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. (Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος )
  1. Έγκριση ανοίγματος επτά τραπεζικών λογαριασμών στην Εθνική Τράπεζα
της Ελλάδας. (Εισηγητής :Αντιπεριφερειάρχης  Κοιν. Αλληλεγγύης και Οικονομικών  κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος)

  1. Ορισμός τόπου της επόμενης Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, εκτός της έδρας της Περιφέρειας. (εισηγητής: Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Κων/νος Καρπέτας)
  1. Επικύρωση πρακτικών της 22ης  /2011  και 3ης /2012 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ